Humanwave stelt de mens centraal in een onderneming. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedere ondernemer met de juiste online HR software veel beter kan inspelen op wie wanneer wat doet, het functioneren van medewerkers en de verbetering van de onderlinge samenwerking om zo aanzienlijke efficiency voordelen te behalen.

Vanuit die visie heeft humanwave een HR-pakket ontwikkeld waarin alle gegevens rondom uw mensen samen komen. Met nu alles op één plek heeft u de beschikking over alles wat uw mensen aangaat en eventueel andere betrokkenen die u mee helpen met het runnen van uw bedrijf.

Hiermee is humanwave het eerste totale HR-pakket voor MKB-ondernemers op de Nederlandse markt waar naast HR ook de salariszaken, personeelsplanning, taken en uren online op één plek bij elkaar komen.

Wij geloven in online, wij geloven in mobiele devices en wij vinden dat software simpel moet zijn. Simpel betekent volgens ons dat u er direct mee aan de slag moet kunnen om zo snel volledig up and running te zijn.

Humanwave is gemaakt door ondernemers voor ondernemers.

Joan Bassa

Directeur

Net als u hebben wij de wereld om ons heen zien veranderen. Arbeid wordt nu anders vorm gegeven dan in het verleden. Samenwerken en succes in organisaties worden gemaakt door verschillende typen mensen in een organisatie. Flexibiliteit van arbeid is een gegeven. Humanwave stelt zich dagelijks de vragen: Waar loopt de ondernemer tegenaan? Hoe ziet zijn wereld er vandaag en morgen uit en hoe kunnen wij de ondernemer en zijn team hierbij ondersteunen? Praktisch, toegankelijk, snel up and running zijn, simpel, concreet en met een fair pricing model. En vanzelfsprekend met een goede service en kennis van zaken wanneer u met ons contact heeft.