Ontzorgen, helpen, begeleiden, adviseren, dat is wat HR Bureau doet. De expertise van HR Bureau is Human Resource Management en de missie is om bedrijven optimaal te laten profiteren van de toegevoegde waarde van dit vakgebied waarbij humanwave als een van de tools wordt ingezet bij hun klanten.

HR bureau

HRM professionals

Mensen maken in organisaties het enige en échte verschil. En dus geven mensen het beste van zichzelf wanneer ze hun werk relevant, leuk en zinvol vinden. Jobimpuls geeft mensen letterlijk impulsen om hun werk en dat van anderen relevanter, leuker en zinvoller te laten zijn en zet daar humanwave als instrument bij in.

Jobimpulse

Motivatie coach

Uneto-VNI weet dat kosten- en tijdbesparingen ook voor de branche zelf essentieel zijn. Niet voor niets adviseert de UNETO-VNI humanwave voor de automatisering van uw HR en personeels- en salarisadministratie!

Uneto VNI

Ondernemersorganisatie

Exact is een softwareleverancier die wereldwijd bedrijfsprocessen van ondernemers ondersteunt.

Exact online

Boekhouden

Twinfield International is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting.

Twinfield

Boekhouden

Microsoft Dynamics bestaat uit een pakket laagdrempelige en gebruiksvriendelijke bedrijfsoplossingen, aangepast aan uw markt en bedrijfsomvang.

Microsoft dynamics

Boekhouden

EasySecure International, opgericht in 2005, heeft zich vanaf dag één volledig toegelegd op de markt van biometrie. In de eerste 10 jaar werden er direct meerdere prijzen op het gebied van innovatie in de wacht gesleept.

Easy secure

Toegangssystemen

Saxion en Humanwave B.V. zijn een strategische samenwerking aangegaan waarbij wij jaarlijks De Benchmark HR in het MKB willen aanbieden aan ondernemers in Nederland om zo trends en inzichten te delen zodat ondernemers hier hun voordelen uit kunnen halen ten behoeve van de bedrijfsvoering.

Saxion

Opleidingsinstituut