Webinar: 7 HR-tips in 30 minuten

Ontvang gratis zeven waardevolle HR-tips van dit moment!
27 juli 2020

Met de webinar 7 tips in 30 minuten neemt Joan van Humanwave je mee in in de wereld van Humanwave. Ze deelt op vrijdag 4 september van 12.00 tot 12.30 uur haar zeven beste HR-tips van dit moment met jou.

In rap tempo, maar met heldere uitleg, bespreekt ze actuele, waardevolle tips op het gebied van HR. Hierbij vergeet ze zeker niet om uit te leggen hoe je het HR-systeem van Humanwave zo efficient mogelijk kunt inzetten.

Geen poespas, maar direct naar de kern in een half uurtje. Simpel, efficient en leuk! Precies zoals Humanwave is.

Joan zorgt ervoor dat HR als een feestje voelt!

Nieuwsgierig? Meld je dan hieronder gratis aan voor het webinar!

  • We gebruiken je gegevens om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.

Ontdek de producten en diensten van Humanwave

Humanwave levert expertise op het gebied van HR en Salaris. Onze krachtige software en gespecialiseerde diensten versimpelen en digitaliseren de HR- en salarisprocessen. Deze oplossingen leveren gemak, inzicht en grip voor elk mkb-bedrijf. Ben je op zoek naar een oplossing voor HR en/of Salaris? Humanwave maakt deze processen eenvoudig en simpel.

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar onze verhalen, handige tips, events en meer? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, zodat we je onze nieuwste blogs kunnen sturen. Maximaal één keer per maand, beloofd.