Besteed de salaris-

administratie van jouw klanten aan ons uit

Bij Humanwave ben je in goede handen, wij denken in elke stap van het salarisproces met je mee. We zijn jouw deskundige salarispartner, werken pro-actief, en adviseren je wanneer iets beter kan. De wetgeving volgen we op de voet, zodat we je op tijd kunnen informeren over relevante wijzigingen.

Humanwave 5 Accountantskantoren

onze experts

Bij Humanwave zit je goed!

Richt je op jouw corebusiness en besteed de salarisadministratie uit aan onze vakmensen. De HR- en salarissoftware van Humanwave zijn speciaal ontwikkeld voor het mkb. Wij weten hoe ondernemers denken, handelen en wat ze willen en sluiten hier naadloos bij aan. Humanwave is de beste keuze om salarisverwerkingen uit te besteden!

onze expertise

Profiteer van moderne software

Moderne HR-software

Wij hebben onze HR- & salarissoftware ontwikkeld met de ondernemer als vertrekpunt. Hier zijn wij uniek in. Onze software zorgt ervoor dat je altijd inzicht hebt en nooit de controle verliest. De HR- en salarisgegevens zijn 24/7 online beschikbaar.

Profiteer van onze juridische kennis

Wij gaan geen enkele vraag over HR- & salaris uit de weg en zullen altijd met het juiste antwoord komen. Wij zijn altijd op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving en maken tijd voor de vragen van jouw klanten.

meer informatie

Jouw betrouwbare salarispartner

Ben je op zoek naar een betrouwbare salarispartner? Bijvoorbeeld omdat salarisverwerkingen niet (meer) jouw corebusiness zijn, omdat het téveel tijd kost of omdat je de focus in jouw bedrijf wilt verleggen? Wat de reden ook is, wij denken graag met je mee en nemen de salarisverwerking met veel plezier voor je uit handen!