fbpx
  • De beste keuze om je salarisverwerkingen uit te besteden

    Humanwave helpt je zonder dat je inzicht en controle te verliest

Als salarisverwerkingen niet (meer) tot je core business behoren, laat Humanwave dan jouw salarisverwerkingen doen.

Denk je erover na om je salaris klanten uit te besteden omdat het je teveel tijd kost of omdat je focus wilt verleggen of misschien om een andere reden.. Bij Humanwave ben je aan het juiste adres.

Humanwave Salarisadministratie

Salaris Experts

Onze Salaris Experts hebben passie voor het salaris vak. Ze houden van salarisadministraties. Met hun jarenlange ervaring en grote kennis zijn het geen uitvoerders of ‘knoppen drukkers’ maar Experts die weten hoe écht moet en zit.

Onze producten

Wij hebben onze HR & Salaris software ontwikkeld met de ondernemer als vertrekpunt. Hier zijn wij uniek in. Daardoor wordt ons HR systeem wél gebruikt.

Onze diensten

HR & Salaris vragen zijn welkom. Wij gaan geen enkele vraag uit de weg en zullen altijd met het juiste antwoord komen. Wij maken tijd voor jouw klanten.

Focus MKB

Speciaal voor het MKB hebben wij de onze HR- & Salaris software ontwikkeld. Door juist deze focus aan te houden, weten wij hoe ondernemers en de medewerkers denken, handelen en wat ze willen. Onze software en services sluiten hier naadloos op aan.

Wat onze klanten zeggen

Humanwave is een prettig gebruiksvriendelijk pakket om mee te werken met een goede functionaliteit. Wij hebben een koppeling met ons tijdsregistratie systeem via Easy Secure en dat is een dikke pre voor Humanwave. Ook de App die onze werknemers gebruiken is uiterst gebruikersvriendelijk. Kortom wij zijn dik tevreden!

Partnership

Focus op waar jij het beste in bent en vertel je klanten dat je in humanwave de beste HR & Salaris Partner hebt gevonden. 

Wij gaan graag het gesprek met je aan om je hierbij te helpen. In een persoonlijke ontmoeting vertellen wij hoe wij werken.