Bij Humanwave zijn we er trots op dat mkb-ondernemers via onze software hun gehele HR-administratie digitaal op één plek kunnen organiseren en beheren. Als de HR-werkzaamheden namelijk niet goed worden bijgehouden, dan liggen er kostbare fouten op de loer. Dit brengt extra kosten en werk met zich mee. Humanwave wil ondernemers helpen om deze fouten te voorkomen. 

Medewerkers centraal

Bij Humanwave staat de medewerker centraal. En niet voor niks. Want wij geloven in betrokken medewerkers. Daarom is het essentieel om je HR goed op orde te hebben. Tevreden medewerkers zorgen voor een gezonde bedrijfsvoering. Dit geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden en te groeien. Ons HR-systeem maakt de HR-zaken voor het mkb eenvoudig en inzichtelijk.
HR & salaris op één plek.

HR & Salaris op één plek

Aangezien HR- en salariszaken hand in hand gaan met elkaar, bieden we inmiddels ook salarissoftware aan. Ook kun je jouw salarisadministratie geheel aan ons uitbesteden. Door deze ontwikkelingen regel je gemakkelijk alle HR- en salariszaken op één plek. Onze klanten mogen rekenen op een vangnet van HR- en salarisexperts. Zij staan 24/7 paraat en helpen – proactief – om hen de beste te laten zijn.

Trots

We begonnen als startup in 2014, maar zijn door de jaren heen gegroeid naar het (t)huis voor alle HR- & salariszaken voor het mkb. Je kunt nu bij ons terecht voor zowel HR-processen, als de salarisadministratie én voor alle vragen over HR en salaris. Al meer dan 700 organisaties werken met Humanwave. Daar zijn we trots op. Elke dag werken wij met plezier en enthousias-
me voor hen. Want tevreden klanten, daar doen we het voor!