Alles op één plek

Beheer alle HR-administratie op 1 plek
3 november 2020

Bij Humanwave zijn we er trots op dat mkb-ondernemers via onze software hun gehele HR-administratie digitaal op één plek kunnen organiseren en beheren. Als de HR-werkzaamheden namelijk niet goed worden bijgehouden, dan liggen er kostbare fouten op de loer. Dit brengt extra kosten en werk met zich mee. Humanwave wil ondernemers helpen om deze fouten te voorkomen. 

Medewerkers centraal

Bij Humanwave staat de medewerker centraal. En niet voor niks. Want wij geloven in betrokken medewerkers. Daarom is het essentieel om je HR goed op orde te hebben. Tevreden medewerkers zorgen voor een gezonde bedrijfsvoering. Dit geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden en te groeien. Ons HR-systeem maakt de HR-zaken voor het mkb eenvoudig en inzichtelijk.
HR & salaris op één plek.

HR & Salaris op één plek

Aangezien HR- en salariszaken hand in hand gaan met elkaar, bieden we inmiddels ook salarissoftware aan. Ook kun je jouw salarisadministratie geheel aan ons uitbesteden. Door deze ontwikkelingen regel je gemakkelijk alle HR- en salariszaken op één plek. Onze klanten mogen rekenen op een vangnet van HR- en salarisexperts. Zij staan 24/7 paraat en helpen – proactief – om hen de beste te laten zijn.

Trots

We begonnen als startup in 2014, maar zijn door de jaren heen gegroeid naar het (t)huis voor alle HR- & salariszaken voor het mkb. Je kunt nu bij ons terecht voor zowel HR-processen, als de salarisadministratie én voor alle vragen over HR en salaris. Al meer dan 700 organisaties werken met Humanwave. Daar zijn we trots op. Elke dag werken wij met plezier en enthousias-
me voor hen. Want tevreden klanten, daar doen we het voor!

Ontdek de producten en diensten van Humanwave

Humanwave levert expertise op het gebied van HR en Salaris. Onze krachtige software en gespecialiseerde diensten versimpelen en digitaliseren de HR- en salarisprocessen. Deze oplossingen leveren gemak, inzicht en grip voor elk mkb-bedrijf. Ben je op zoek naar een oplossing voor HR en/of Salaris? Humanwave maakt deze processen eenvoudig en simpel.

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar onze verhalen, handige tips, events en meer? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, zodat we je onze nieuwste blogs kunnen sturen. Maximaal één keer per maand, beloofd.