Als directeur / HR verantwoordelijke wil je graag op ieder moment weten wat er vandaag en morgen allemaal gaande is binnen jouw organisatie, en gelijk heb je!

Daarom hebben we aan het ‘Vandaag-scherm’ een extra tabblad toegevoegd genaamd ‘Medewerkers’. Dit scherm geeft je per maand inzicht in de mensen die bij de organisatie werkzaam zijn. Wie zijn er deze maand jarig? Hoe is de man-vrouw verdeling binnen de organisatie? Wie gaan er deze maand uit dienst en wie komen de organisatie versterken? Al deze gegevens heb je nu op één plek bij elkaar en grafisch weergegeven, een super handig HR dashboard!

Daarnaast hebben we een aanpassing gedaan in de Rapporten sectie. Allereerst is de volgorde van de rapporten veranderd. Deze zijn nu op een logischere manier ingedeeld. Ook is de weergave van de rapporten aangepast, zodat de rapporten op dezelfde pagina geopend kunnen worden en er geen nieuw venster geopend wordt. Zo heb je direct alle data in beeld!

Tot slot hebben een aantal rapporten een nieuwe naam gekregen die de lading van het rapport beter dekt. Ben je benieuwd welke rapporten dit zijn? Zie dan onze helpfile: Nieuwe namen voor bestaande rapporten.

Humanwave wenst je veel plezier met humanwave en een fijne zomer!