“Hallo mijn naam is Bianca.” 

Sinds kort ben ik werkzaam als Support Professional bij Humanwave. Misschien heb ik jou al eens aan de lijn gehad.

Op de support afdeling van Humanwave beantwoord ik samen met mijn collega’s alle vragen die bij ons binnenkomen. Zo help ik de één met het berekenen van de verlofopbouw en de ander met het vinden van een geschikt rapport. Het werk is heel divers en dat maakt het voor mij uitdagend en interessant.

Elke dag leer ik zelf weer iets nieuws op het gebied van HR & Salaris. Ik weet dat ik nog veel meer kennis op moet doen, zodat ik mij kan ontwikkelen tot een excellente HR & Salaris Support Professional. Ik heb in ieder geval geleerd dat het een breed werkgebied betreft waar de wetgeving als rode draad doorheen loopt.

In mijn vrije tijd schrijf ik graag. Dit komt goed van pas op mijn werk bij Humanwave. Het is namelijk ook mijn taak om jullie via social media op de hoogte te houden van ons product en onze diensten.  

Om te ontspannen teken ik ook veel. Ik ben best creatief, al zeg ik het zelf. Mocht er nog tijd over zijn, dan vind ik shoppen en lunchen met vriendinnen ook heerlijk.

Ik kijk er naar uit om wanneer je een vraag voor ons hebt, ik deze kundig en goed kan beantwoorden. Tot snel ziens!

Ben je ondertussen benieuwd naar wie er nog meer bij Humanwave werken? Kijk dan verder op de ‘Over Ons’ pagina.

[av_button label=’Bekijk ons hele team’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://humanwave.nl/over-ons-1/’ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” title_attr=” color_options=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color’ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’theme-color-highlight’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-pswrta’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]