Het onderzoeken en selecteren van de best passende digitale oplossingen is voor veel bedrijven een enorm tijdrovende klus. Birdview uit Amsterdam weet echter precies welke systemen en tools er op de markt zijn en neemt deze zoektocht graag uit handen. “Wij geven advies op het gebied van tooling voor projectmanagement, klantenservice en boekhouding”, vertelt eigenaar Mike Zoun. Sinds februari 2021 biedt Birdview in samenwerking met Humanwave haar klanten ook gedegen advies op het vlak van online HR.

Birdview laat mkb opereren als enterprise

Birdview is hét loket voor mkb-bedrijven die optimaal gebruik willen maken van de laatste technologie. “Voor elk bedrijfsproces dat je kunt bedenken, bestaat er wel een digitale oplossing”, geeft Mike aan. “Maar hoe kies je de best passende tools bij jouw bedrijf, hoe zet je ze optimaal in én hoe laat je ze efficiënt samenwerken?” Bij Birdview hebben ze de juiste expertise in huis om elk bedrijf hierover van concreet en helder advies te voorzien. “Aan de hand van dit advies is het voor elk mkb-bedrijf mogelijk om te opereren als een enterprise”, zegt Mike.

Automatisering leidt tot meer geluk

Door processen te automatiseren kunnen bedrijven hun werknemers het werk laten doen dat ze goed kunnen én leuk vinden. “80% van de werkzaamheden bestaat namelijk uit herhalingen die eigenlijk niet gedaan hoeven te worden door een mens. Dit scheelt ook nog eens frustratie, fouten en tijd!”, legt Mike uit. “Het is mijn missie om bedrijven te bevrijden van onnodige taken. Dit leidt tot meer geluk bij werknemers én klanten.”

Nu ook advies op het gebied van HR

Om bedrijven te voorzien van het beste advies werkt Birdview samen met partnerbedrijven en freelancers. Sinds februari 2021 slaat Birdview ook met Humanwave uit Delft de handen ineen: “Een familielid tipte mij over het HR-systeem van Humanwave. Ik was direct erg onder de indruk van hun HR-systeem én de kennis en dienstverlening die ze bedrijven bieden. Door de duurzame samenwerking met Humanwave kunnen we onze klanten nu ook optimaal adviseren op het gebied van HR”, aldus Mike.

Meer informatie?

Birdview helpt bedrijven – van kleine ondernemers tot aan enterprises – bij het digitaliseren en automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Ze selecteren de best passende systemen en tools, en begeleiden bij de implementatie. Birdview beschikt ook over de expertise om zelf oplossingen op maat te ontwikkelen. Meer weten? Neem dan contact op via: www.birdview.io | hallo@birdview.io | 085-1305657

Humanwave is altijd op zoek naar nieuwe partners. Heb je interesse en wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Joan Bassa via joan@humanwave.nl of bel naar 085 401 51 50.

Bekijk hier alle partners van Humanwave.