Humanwave en Bitcare zijn geen onbekenden van elkaar. Beiden ontstaan vanuit het ideaal om software voor een bepaalde doelgroep te verbeteren: Bitcare voor de kinderopvang en Humanwave voor HR & Salaris in het MKB. Doordat Humanwave zich steeds verder ontwikkeld heeft op het gebied van HR en Salaris en Bitcare de kindadministratie helemaal in de vingers heeft, besloten beide bedrijven samen te gaan werken. Want een goed team is goud waard. 

Gebruiksvriendelijke HR & Salaris-software

Humanwave bedient ondertussen al meer dan 850 bedrijven met hun gebruiksvriendelijke HR & Salaris-software en aanvullende diensten.

Elk bedrijf doet waar het goed in is. Door het HR en Salaris onder te brengen in Humanwave kan Bitcare zich de volledige 100% focussen op de kindadministratie en de personeelsplanning. “Deze combinatie geeft een één + één = drie-gevoel” aldus Joan, Directeur van Humanwave.

Nieuwe stap

Koen, Manager van Bitcare, is enorm tevreden over deze nieuwe stap: “Voor de gebruiker van Bitcare betekent deze andere manier van samenwerken dat het HR gedeelte in een ander jasje is gestoken. De kleur in Humanwave is dan wel anders, maar de functionaliteiten zijn volledig gelijk gebleven. Middels de integratie worden gegevens vanuit Humanwave opgehaald en daarnaartoe doorgestuurd. Dit partnership biedt het beste van twee werelden. Het scheiden van HR en kindadministratie zorgt ervoor dat een ieder zich focussen op de eigen expertise en wordt het voor de eindgebruiker overzichtelijker.”

We kijken uit naar een mooie en duurzame samenwerking waarbij zowel Humanwave als Bitcare in hun kracht kunnen staan.