Luxetenten

LuxeTenten

 
De keuze voor Humanwave was snel gemaakt, aangezien ik het systeem al kende via een vorige werkgever en ik zag dat het binnen Luxetenten ook goed paste, het is compleet, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Na een korte en krachtige start zijn alle medewerkers in het bedrijf snel bekend geraakt met Humanwave.  

Anita Stel

HR & Finance Support

Roymans Bevestigingsmaterialen B.V

Roymans Bevestigingsmaterialen

 
Bij 'Roymans Bevestigingsmaterialen B.V.' maken we gebruik van de verlof- en urenregistratie functionaliteiten in Humanwave. Hier zijn we zeer tevreden over. Maar ook het goede samenwerkingsverband met Humanwave ervaren we als positief! Kortom, we kunnen Humanwave zeker aanraden!  

Dhr. A.T.H. Dassen

CEO

DSE logo

DSE Automatisering

 
Onze HR gegevens waren voorheen op meerdere plekken vastgelegd. We zochten daarom naar een pakket dat eenvoudig is in gebruik én ook de urenregistratie op projecten kon vastleggen. De migratie van alle gegevens verliep heel vlot. We krijgen altijd snel reactie op vragen en de masterclass rondom wet- en regelgeving waarderen we zeer. We werken met plezier met Humanwave!  

Ronald Vissers

General Manager

Bell’ Abitare

Bell’ Abitare

 
Humanwave maakt het voor ons mogelijk om zelf onze salarisadministratie te regelen. Het programma is makkelijk en simpel te gebruiken. Als klein bedrijf is dit voor ons echt een fijne oplossing.

Reinier Kranen

Eigenaar

Don Risicobeheer

Don Risicobeheer

 
Als verzekeringskantoor gebruiken we Humanwave vooral voor de planning van onze 30 medewerkers. Iedereen kan bijvoorbeeld zijn of haar overwerk en verlof gemakkelijk bijhouden. Zo houden we deze processen met een paar klikken inzichtelijk voor het gehele kantoor.

Arie Vermeulen

Controller

Logo Social Media Monteur

Social Media Monteur

 
Als social media en online marketing bureau zijn wij een echt online bedrijf. Met Humanwave kunnen onze medewerkers en wijzelf heel gemakkelijk en online onze eigen HR en salarisadministratie organiseren. We ervaren het gebruik van de software als erg gebruiksvriendelijk en zijn zeer tevreden over de support die wordt geboden. We kunnen Humanwave zeker aanraden!

Els van Laarhoven

Medewerker BackOffice

Zoom Media

 
Dankzij Humanwave kunnen wij veel efficiënter omspringen met taken op het gebied van HR. Behalve dat staat Humanwave altijd klaar om een uitstekende service te bieden wanneer er vragen zijn van onze kant. Erg tevreden mee!  

Frans Olsthoorn

COO

Edelsmid Ton van den Hout B.V.

 
Humanwave is intuïtief en logisch. De helpdesk is goed bereikbaar, geduldig en vriendelijk. Alle gegevens van het personeel zijn geordend ondergebracht in één programma, van contracten, evaluaties, correspondentie tot de verlofregistratie. De app wordt door onze medewerkers erg gewaardeerd. Een aanrader!

Chris van Beers

Personeelszaken

Smit Fijnmechanische Techniek B.V.

 
Dankzij Humanwave kunnen wij veel efficiënter omgaan op het gebied van HR. Het programma is erg gebruiksvriendelijk en leidt je vloeiend door het salarissysteem heen. Ook bij eventuele vragen word je bij humanwave erg klantvriendelijk geholpen. Wij zouden dit HR systeem zeker aanraden!

Claire Wijnjeterp

Office Manager