Caribbean Skills Academy verzorgt al 30 jaar HR-gerelateerde trainingen en consultancy trajecten op maat voor bedrijven in Suriname en het Caribisch gebied. “Wij kijken constant waar de behoeftes liggen en hoe we bedrijven met onze kennis en expertise kunnen ondersteunen”, legt John Mahboeb, directeur Caribbean Skills Academy uit. “Op dit moment is dat het digitaliseren van de HR-administratie. We zijn dan ook trots dat we samen met Humanwave uit Delft een praktische en passende HR-tool ontwikkelen, die we als eerste in Suriname zullen lanceren en daarna in het Caribisch gebied.”

Werkwijze Caribbean Skills Academy

“Je kunt bedrijven alleen helpen als je precies weet wat er speelt”, geeft Mahboeb aan. “We staan enerzijds met één been in Suriname en het Caribisch gebied en anderzijds met één been in Nederland. Daardoor kunnen we optimaal meedenken met de bedrijven daar, op basis van de kennis die we hebben in Nederland. Wat hebben ze nodig en hoe kunnen we dat met de beste kwaliteit en voor een passend lokaal tarief naar Suriname en het Caribisch gebied brengen? Wij hebben kennis van de mensen, de cultuur en de regio ter plekke, maar kennen ook de juiste wegen in Nederland. Dit geeft ons de mogelijkheid om kennis en tools op een duurzame manier vanuit Nederland naar Suriname en het Caribisch gebied te halen.”

Inspelen op behoefte aan digitalisering

“Het afgelopen jaar zagen we bij bedrijven in Suriname en het Caribisch gebied de behoefte aan digitalisering ontstaan op HR-gebied. Omdat we bij bedrijven binnen zitten, zien we hoeveel administratie er daar nog op papier wordt afgehandeld.” Daarom ging Mahboeb op zoek naar een praktische, handige en simpele HR-tool, die bedrijven de mogelijkheden biedt die ze nodig hebben in Suriname en het Caribisch gebied. Na een zoektocht op Google kwam hij bij het HR-systeem van Humanwave terecht: “Na meerdere gesprekken met Joan Bassa, directeur van Humanwave, leidde dit al snel tot een mooie en duurzame samenwerking”

Pilot in Suriname

Op dit moment ontwikkelt Humanwave, met het advies en de kennis van Caribbean Skills Academy, een versie van hun HR-systeem op maat voor Suriname, waar de eerste pilot zal draaien. “Met een aantal aanpassingen sluiten we ons HR-systeem perfect aan op wat bedrijven in Suriname nodig hebben”, vertelt Bassa. “We kijken er enorm naar uit om te ontdekken hoe de pilot uitpakt en om de bedrijven in Suriname en het Caribisch gebied te kunnen ondersteunen met de HR-administratie.” Vanaf november start Caribbean Skills Academy met de introductie van Humanwave in Suriname en dit zal daarna uitgerold worden naar het Caribisch gebied.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de diensten van Caribbean Skills Academy en Humanwave en wat zij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met John Mahboeb van Caribbean Skills Academy via 06-21666940 of info@ocsanv.com.

Over Caribbean Skills Academy

Caribbean Skills Academy is een dochterbedrijf van Interpoint Caribbean B.V. uit Rijswijk. Caribbean Skills Academy verzorgt trainingen en consultancy trajecten op het gebied van HR, bedrijfsvoering en organisatie. Ze werken met een focus op het Caribisch gebied en Suriname. Specialiteiten zijn changemanagement en leiderschapsprogramma’s.

www.ocsanv.com | info@ocsanv.com | 06-21666940

Over Humanwave

Humanwave begon in 2014 als startup, maar is door de jaren heen uitgegroeid tot het (t)huis voor alle HR- & salariszaken voor het mkb. Je kunt hier terecht voor zowel HR-processen, als de salarisadministratie én voor gedegen advies op het gebied van HR en salaris.

www.humanwave.nl | info@humanwave.nl | 085 401 5150

Humanwave is altijd op zoek naar nieuwe partners. Heb je interesse en wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Joan Bassa via joan@humanwave.nl of bel naar 085 401 51 50.