Vandaag, vrijdag 20 november, is het de Dag van de Ondernemer! Een mooi moment om na te denken over de toekomst van jouw ondernemerschap. Wat is jouw grootste kracht en wat geeft jou de meeste energie? Door je HR- & salariszaken te digitaliseren weet je zeker dat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf. 

Krijg meer overzicht, grip en rust

Bij Humanwave zien we dat nog veel bedrijven de HR-processen onvoldoende gedigitaliseerd hebben. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt met papieren personeelsdossiers, declaraties worden op papier ingediend en HR-zaken worden zo goed als mogelijk op orde gehouden in losse excelsheets. Dat is zonde, want door dit te digitaliseren krijg je meer overzicht, grip en rust. Bovendien voorkom je hiermee kostbare fouten. 

Beheer alles op 1 plek

Juist in deze tijd is een digitaal HR-systeem niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Het haalt als ondernemer een last van je schouders. Daarnaast waarderen medewerkers het enorm als de werkgever aandacht heeft voor de HR. Met Humanwave beheer je alles gegevens centraal om één plek. Van personeelsdossiers tot urenregistratie, en van bedrijfsmiddelen tot opleidingen. Maar ook de salarisadministratie kunnen je eenvoudig koppelen aan de HR-gegevens. Ook iets voor jou? Wij staan voor je klaar!

Humanwave geloof in de kracht van mensen