Vanaf vandaag hebben wij humanwave verrijkt met een aantal nieuwe functionaliteiten die wij graag met je willen delen.

dopper2

Herken je je in de volgende vragen? Wil je direct op de hoogte worden gebracht van alle verzoeken in je e-mail of via een pushbericht? Wil je bedrijfsmiddelen zoals sleutels vastleggen in een gebruikersovereenkomst? Wil je een overzicht van wie er wanneer in dienst is gekomen? Bij ja, dan moet je zeker doorlezen want vanaf heden geeft humanwave je de antwoorden. En maak je gebruik van onze Full Service salaris dienstverlening dan hebben wij het proces super gaaf geoptimaliseerd voor jou!

Merge tags voor bedrijfsmiddelen

Wanneer je met humanwave werkt dan kun je met behulp van sjablonen met één druk op de knop bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten maken. Om de sjablonen te voorzien van de juiste informatie hebben wij nu ook merge tags voor de bedrijfsmiddelen toegevoegd. Zo kun je in een gebruikersovereenkomst nu inzichtelijk maken welke bedrijfsmiddel jij hebt verstrekt aan je medewerker.

Lees onze helpfile

 

Verlof toepassen op sluitingsdagen

Er zijn organisaties die gesloten zijn op niet feestdagen. Bijvoorbeeld de dag na Hemelvaart of tussen Kerst en Oud & Nieuw. Deze dagen worden als feestdag toegevoegd zodat in het schema zichtbaar is dat de organisatie gesloten is. Deze dag(en) dien(t)en bij de medewerkers van het verlofsaldo af te gaan. Het is nu mogelijk om dat aan te geven of deze sluitingsdagen invloed hebben op het verlofsaldo bij de feestdagen in de instellingen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor collectieve vrije dagen.

Lees onze helpfile

 

Full Service vernieuwd

Inmiddels maken veel van onze klanten gebruik van onze Full Service salaris dienstverlening (onze Salaris Experts verzorgen de maandelijkse salarisadministratie). Wij hebben het proces naar foutloze loonstroken voor onze klanten op een super gave manier geoptimaliseerd. In de komende maanden zul je vanzelf door ons worden uitgenodigd om gebruik te maken van de nieuwe Full Service.

Nieuwe notificaties

Het was al mogelijk om van verschillende verzoeken notificaties in te stellen. Deze notificaties ontvang je dan in je e-mail. Je kunt vanaf vandaag ook notificaties instellen voor profielwijzigingen en documenten. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de laatste gebeurtenissen.

Lees onze helpfile

Rapporten krijgen een naam

De rapporten krijgen nu de naam van de organisatie of het bedrijf mee. Zo zie je direct op welk bedrijf het rapport betrekking heeft bij een download.

Rapport Medewerkers in dienst

Met ons nieuwe rapport ‘Medewerkers in dienst’ kun je in één oogopslag zien wie er in een maand of een door jou aangegeven periode in dienst is gekomen.

Lees onze helpfile