[av_slideshow_full size=’featured’ min_height=’0px’ stretch=” control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’ conditional_play=” animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ id=” custom_class=” av_uid=’av-k5i22oy8′]
[av_slide_full id=’2912′ av_uid=’av-44cukz’][/av_slide_full]
[/av_slideshow_full]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-1yaa0z’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k5i21ix6′ admin_preview_bg=”]

Als Front-end Developer ziet je dag er zo uit

Als Frond-end Developer werk je bij Humanwave aan software op het gebied van HR en salarisadministratie voor het MKB, bestaande uit een web app en een mobiele app. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van nieuwe features en het oplossen van bugs en vraagstukken. Maar ook vorm je de digitale ondersteuning voor het support team, dat vragen beantwoord van onze gebruikers.

Bij Humanwave wordt gewerkt met een grote en complexe codebase. Als Front-end Developer zet je dagelijks je kennis en vaardigheden in om de code efficiënt, leesbaar en optimaal te implementeren tot een gebruiksvriendelijke eindproduct. De Front-end Developer is betrokken bij het ontwerp, de bouw en het testen van de software. Hierbij werk je met de modernste technologieën.

Je werkt binnen een jong en hecht team waarin eigen inbreng en inspraak worden gewaardeerd. Dit geeft jou de mogelijkheid om een eigen stempel te drukken op je werkzaamheden. Ook biedt dit een werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

Kennis van HR en salarisadministratie is handig voor deze functie, maar niet noodzakelijk. De consultants van Humanwave informeren het development team regelmatig rondom ontwikkelingen en veranderende wetgeving in de sector, zodat je altijd up to date bent.

Voor deze functie vragen we van jou

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de technische/ICT sector
  • Beheersing van HTML/CSS en Javascript/JQuery
  • Pré: kennis van bootstrap, ES6, google app engine, Angular, React of Vue in combinatie met webpack. 
  • Bereidheid om door te groeien naar een full stack developer.

Dit krijg je ervoor terug

  • Goede salariëring en secundaire voorwaarden
  • Macbook Pro nieuwste versie, toetsenbord en muis naar keuze
  • De mogelijkheid om je werkplek geheel naar wens in te richten
  • Lekkere koffie, gezellige vrijmibo’s, leuke bedrijfsuitjes, veel humor

Wie zijn wij

Humanwave is gevestigd in Delft en biedt software en diensten op het gebied van HR en salarisadministratie voor midden- en kleinbedrijven (MKB). Binnen het systeem beheren zij gemakkelijk en veilig alle gegevens van hun medewerkers. Zoals personeelsdossiers, documenten, planningen, verlof en verzuim. Via de app kunnen medewerkers hun gegevens inzien. Met een paar klikken kunnen ze verlofdagen aanvragen, declaraties indienen, loonstroken opvragen, de planning inzien en hun dossier bekijken. Door de dynamiek in de wetgeving en wensen van onze gebruikers blijft het product continu in ontwikkeling. 

We zijn een snelgroeiend bedrijf met een platte structuur. Er heerst een positieve werksfeer waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en input waarin ieders kwaliteiten zo goed mogelijk benut worden. 

En nu?

Heel simpel, mail je motivatie en cv naar joan@humanwave.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Meer informatie over Humanwave vind je op www.humanwave.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
[/av_textblock]

[/av_one_full]