Gijs stelt zich aan je voor

Salarisadministrateur sinds 1986.
16 juni 2021

“Hallo, ik ben Gijs en ik werk al sinds 1986 als salarisadministrateur. De laatste jaren doe ik dit met veel plezier bij Humanwave en verzorg ik de loonstroken voor onze full service klanten.

De salarisadministratie is echt een vak apart omdat de wetgeving elk jaar weer verandert. Het is daarom belangrijk om goed op de hoogte te blijven van alle wetswijzigingen. Ik maak deze wetswijzigingen ook graag begrijpelijk voor onze klanten. Dit is precies waarom ik mijn werk zo leuk vind. Tijdens de coronacrisis heb ik een aantal maanden vanuit huis gewerkt, maar daar komt nu weer verandering in. Ik zal dus binnenkort weer mijn lieve collega’s van dichtbij meemaken.”

Gijs

Ook Support Professionals Demi en Thomas stellen zich graag aan je voor!

De komende weken stellen nog meer teamleden zich graag aan je voor! Dus houd onze website en socials in de gaten.

Ben je ondertussen benieuwd naar wie er nog meer bij Humanwave werken? Kijk dan verder op de ‘Over Ons’ pagina.