, ,

Heb jij al nieuwe arbeidsovereenkomsten laten maken?

We moeten allemaal voldoen aan nieuwe wetgeving
31 augustus 2022

Op 1 augustus jongstleden is de Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden in werking getreden. 

Kort gezegd betekent deze wetgeving dat alle arbeidsovereenkomsten vanaf 1 augustus 2022 moeten voldoen aan deze nieuwe wetgeving.

Bij ons, bij jullie, bij alle werkgevers.

De kans is heel groot dat jullie bestaande arbeidsovereenkomsten deze nieuwe wetgeving nog niet respecteren. 

Omdat wij jouw HR (t)huis willen zijn, kunnen wij je op 2 manieren helpen met het op orde maken van jouw arbeidsovereenkomsten:

  1. Mail ons de template van je arbeidsovereenkomst en laat deze door onze jurist beoordelen om vervolgens de arbeidsovereenkomst in orde te laten maken. De investering voor de controle liggen tussen de 150 en 225 euro excl. btw. per arbeidsovereenkomst. De investering voor het up to date maken van de jullie arbeidsovereenkomsten zal op basis van het aantal aanpassingen vooraf aan je gecommuniceerd worden.
  2. Kies voor een template arbeidsovereenkomst afgestemd op jouw situatie zonder beoordeling van de huidige arbeidsovereenkomst. De investering voor 1 nieuwe arbeidsovereenkomst is 495 euro voor 2 arbeidsovereenkomsten 695 en voor 3 arbeidsovereenkomsten 895 euro excl. btw.

Laat je arbeidsovereenkomsten door Humanwave wetgevingsproof maken. Zo ben je in 1x klaar en ben je weer helemaal up to date. 

Wij adviseren je van harte om de arbeidsovereenkomsten niet op z’n beloop te laten. 

Wil je gebruik maken van onze diensten?

Stuur dan een mailtje naar info@humanwave.nl en wij helpen je graag verder.