Hiam stelt zich voor

Hiam is onze nieuwste aanwinst als Salaris Professional bij Humanwave. Zij stelt zich graag aan jullie voor!
13 maart 2023

Hallo, mijn naam is Hiam, tot mijn grote genoegen ben ik in oktober 2022 begonnen bij Humanwave als Salaris Professional.

Werken als Salaris Professional bij Humanwave spreekt mij enorm aan vanwege het afwisselende karakter van de functie, de diversiteit van de werkzaamheden, de dynamiek van de HR & Salaris wetgeving en de salaris werkzaamheden voor onze klanten in Humanwave. 

Ook het feit dat ik ervaren collega’s heb, maakt het werken bij Humanwave voor mij tot een feest. Roel, Barteld en Diana weten mij altijd direct het juiste antwoord te geven en helpen mij met het vergroten van mijn kennis. Daarbij studeer ik ook. Ik heb al heel veel geleerd wat ik dagelijks kan toepassen en doe iedere dag nog nieuwe kennis op. Dat is het mooie van het salaris vak. Je leert iedere dag!

Ik ben leergierig en ga uitdagingen graag aan. Mijn doel is om mij verder te gaan ontwikkelen naar een echte Salaris Professional zodat ik in de toekomst alle Salaris werkzaamheden en vragen die binnenkomen met veel plezier kan doen.

In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en dansen. Ook vind ik het leuk om met vriendinnen op stap te gaan voor gezellige etentjes of festivals. Nieuwe mensen en andere culturen ontmoeten geeft mij veel energie.

Ben je benieuwd wie er nog meer bij Humanwave werken? Klik hier voor een overzicht van het Humanwave Team.