Als ondernemer streef je naar groei en manieren om je te onderscheiden van de rest. Wist je dat één van de manieren om dit te doen het professionaliseren van je HR is? Je kan HR tegenwoordig niet meer alleen als een kostenpost zien, maar je moet het een vast onderdeel maken van je core business.

Veel ondernemers doen de HR-administratie naast hun andere taken erbij. Maar als je professioneel voor dag wilt komen en wilt groeien dan moet je de HR op orde hebben. Maar waaraan merk je nou eigenlijk dat het écht tijd is om de HR te optimaliseren en je het er niet meer ‘even bij’ kunt doen? We hebben vier tekenen voor je op een rij gezet:

  1. Gebrek aan overzicht: je weet soms niet meer precies wat je met welke werknemer hebt afgesproken
  2. Werkdruk verlagen: je bent opzoek naar een oplossing om de HR & salaris intern efficiënter te regelen en zo de werkdruk van je medewerkers te verlagen.
  3. Data inzichtelijk maken: je bent het zat om niet op elk moment over de juiste data te beschikken van je medewerkers rondom ziekte, vrije dagen, etc.
  4. Personeel betrekken: je bent op zoek naar manieren om je personeel gemotiveerd aan boord te houden.

Herken je je in één of meer van de bovenstaande punten? Dan is het waarschijnlijk tijd om je HR te professionaliseren. Humanwave helpt je hier graag bij door de HR te automatiseren in een online HR-systeem. Dit voorkomt onnodige fouten, geeft grip en zorgt voor betrokken medewerkers.

Ben je nieuwsgierig of Humanwave ook past bij jouw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een demonstratie aan: 

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Tijd*
:
We gebruiken je gegevens om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.