Aanmelden Webinar

‘Slim omgaan met verlof’

14 mei 2024

Word expert in efficiënt verlofbeheer

De vakantieperiode komt eraan! 🌴Maar dat kan voor de nodige problemen zorgen met de personeelsplanning… Wil jij de komende vakantieperiode jouw verlofbeheer naar een hoger niveau tillen? 📈

Dan mag je ons gratis online webinar ‘Slim Omgaan met Verlof’ absoluut niet missen! 

 Schrijf je snel in om zeker te zijn van een plekje
Datum: Dinsdag 14 mei
Tijd: 09:30 uur – 10:15 uur
Kosteloos & Online

🎯 Voor wie is dit webinar?

HR Professionals, office managers, leidinggevenden en bedrijfseigenaren die streven naar een gestroomlijnd verlofbeleid en een effectieve personeelsplanning

Wat kan je verwachten?
1⃣ De laatste wet- en regelgeving: Leer niet alleen de regels, maar ook hoe je ze in je voordeel kunt gebruiken! Wij brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen je om compliant te blijven.

2⃣ Slimme tips & tricks van onze HR & Salaris experts: Ons deskundige team deelt hun geheime wapens voor een vlekkeloze verlofplanning. Van het vinden van de juiste balans tot het optimaliseren van je processen, wij hebben de antwoorden die je zoekt.

3⃣ Ontdek hoe Humanwave jouw leven makkelijker maakt: Zeg vaarwel tegen het gedoe van handmatige verlofregistratie en verwelkom onze geavanceerde software die alles voor jou doet! Wij laten je zien hoe je met gemak verlofsaldi bijhoudt en stressvrij verlofbeheer realiseert.

Mis deze kans niet om jouw verlofbeheer naar het volgende niveau te tillen! Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze praktische inzichten en expertise.

Samen maken we verlofbeheer eenvoudig én leuk!

Vul het formulier in om je aan te melden voor het webinar

Aanmelden Webinar Slim omgaan met verlof

"*" geeft vereiste velden aan

We gebruiken je gegevens om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.