Het online programma ‘HR de Baas’, dat Josy Tacke van Adpro-HR op 1 maart jl. lanceerde, kent een zeer succesvolle start. Al vele mkb-ondernemers hebben met behulp van het programma en de begeleiding die daarbij hoort hun HR-administratie op orde gebracht. Zo zegt Rick Meelhuysen, directeur ITZeker, het volgende over ‘HR de Baas’: “Het traject met ‘HR de Baas’ heeft ons in een korte tijd een mooie basis opgeleverd waar we gericht verder mee aan de slag kunnen. Ik heb veel meer overzicht, inzicht en controle over alles. Dat geeft rust.”

Samenwerking met Humanwave

In het programma ‘HR de Baas’ wordt gebruik gemaakt van de online HR-software van Humanwave. Joan Bassa, eigenaar Humanwave, is onder de indruk van ‘HR de Baas’: “Josy Tacke mag enorm trots zijn op het programma dat ze heeft ontwikkeld en de successen die ze al in een korte tijd heeft behaalt. Ik ben blij dat ik de mkb-ondernemers die ik spreek met een gerust hart kan doorverwijzen naar ‘HR de Baas’ voor extra dagelijkse ondersteuning bij hun HR-administratie. Op deze manier wordt het voor elke ondernemer haalbaar om de HR te professionaliseren!”

‘HR de Baas’ brengt jou als ondernemer verder

“Het programma ‘HR de Baas’ is zo ingericht dat ondernemers gelijk resultaten boeken”, vertelt Tacke over haar programma. “Door kant en klare templates, eenvoudige checklists en heldere instructies in begrijpelijke taal kan elke ondernemer de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. Maar ook het HR-systeem van Humanwave, dat ik klanten aanraad bij het digitaliseren van de HR-administratie, sluit naadloos aan bij ‘HR de Baas’ en draagt bij aan mooie succesverhalen, zoals die van Marlien Lalji, directeur van MEM Thuiszorg: “Wow, dit is geweldig. Ik wist helemaal niet dat er zoiets bestond. Dit is precies wat ik zocht en ik weet zeker dat veel meer kleine ondernemers dit nodig hebben.”

Voor wie is ‘HR de Baas’?

‘HR de Baas’ is er speciaal voor de kleinere mkb-bedrijven. “Ondernemers willen groeien en hun bedrijf professionaliseren. Maar tegelijkertijd hebben ze vaak geen goed beeld van wat hun verplichtingen zijn op het gebied van HR. Ook realiseren ze zich vaak niet welke risico’s ze lopen als hun HR niet op orde is. Zoals hoge boetes, ontevreden medewerkers en minder gunstige bedrijfsresultaten,” vertelt Tacke. Maar met het programma ‘HR de Baas’ wordt het voor elke ondernemer haalbaar om de HR-administratie vanaf de basis op orde te krijgen, zonder een kapitaal uit te geven.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het landelijke online programma ‘HR de Baas’ kunnen je contact opnemen met Josy Tacke van Adpro-HR via info@hrdebaas.nl of via de website www.hrdebaas.nl.

Adpro-HR

Adpro-HR biedt ondersteuning aan bedrijven bij het structureren van de personeelsadministratie, een cruciaal aspect om als bedrijf succesvol te blijven. Ze neemt werk uit handen, biedt begeleiding en geeft advies.
www.adpro-hr.nl / info@adpro-hr.nl / 06-41858730

Humanwave

Humanwave begon in 2014 als startup, maar is door de jaren heen uitgegroeid tot het (t)huis voor alle HR- & salariszaken voor het mkb. Je kunt hier terecht voor zowel HR-processen, als de salarisadministratie én voor alle vragen over HR en salaris.
www.humanwave.nl / info@humanwave.nl / 085 401 5150

Humanwave is altijd op zoek naar nieuwe partners. Heb je interesse en wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Joan Bassa via joan@humanwave.nl of bel naar 085 401 51 50.

Lees ook: Een correcte HR-administratie voor elk mkb-bedrijf