HR & Salaris wetswijzigingen

De 15 belangrijkste HR & Salaris wetswijzigingen voor het MKB

Jaarlijks worden er door de overheid veranderingen in de HR & Salaris wet- en regelgeving gemaakt. Hier krijgen we allemaal mee te maken.  Zeker als MKB ondernemer is het elk jaar weer van belang om goed op de hoogte te zijn van de HR & Salaris wetswijzigingen.

Checklist HR en Salaris wetswijzigingen 2020

Voor 2020 zijn er een behoorlijk aantal veranderingen doorgevoerd. Om te voorkomen dat je verschillende informatiebronnen moet raadplegen, hebben wij deze heldere checklist voor je gemaakt. Hierin staan de 15 belangrijkste HR & Salaris wetswijzigingen voor het MKB op een rij. We staan onder andere stil bij de WKR, nieuwe loonbelastingstabellen, LIV, Whk, en 2020 als schrikkeljaar. Uiteraard vindt je in de checklist ook informatie terug rondom de transitievergoeding. Dit is een grote verandering die veel gevolgen kan hebben voor het MKB.

 

Checklist HR & Salaris wetswijzigingen 2020 voor het MKB

 

Bij Humanwave zijn we goed voorbereid op 2020. De HR & Salaris software van Humanwave is ‘2020 proof’ en geüpdatet naar de nieuwste wet- en regelgeving. Zo weten we zeker dat onze klanten elke maand weer voldoen aan de actuele wet- en regelgeving.

Humanwave

Wij zijn gek op HR en Salaris Nu weten wij dat ondernemers het graag simpel en eenvoudig geregeld willen hebben voor de mensen. Daarvoor ben je bij ons aan het juist adres. Wij werken voor het MKB en hebben voor jou het beste HR Systeem wat je wél gaat gebruiken. En je salarisadministratie dan? Die besteed je gewoon aan ons uit. En als je een vraag hebt? Dan stel je die aan ons. Al je HR & Salaris op één plek bij elkaar. PS Heb je niets van doen met HR & Salaris? Stuur deze pagina dan door naar je collega en help mee met het besparen van kosten.

Heb je vragen rondom de checklist? Of ben je benieuwd naar de software en diensten Humanwave? Je kunt contact opnemen via info@humanwave.com of bel naar 085 401 51 50. Onze experts staan voor je klaar.

 

Gratis online demonstratie | Probeer de demoversie

Salarisadministratie | HR & Salarisvragen