Jaarlijks worden er door de overheid veranderingen in de HR & Salaris wet- en regelgeving gemaakt. Hier krijgen we allemaal mee te maken.  Zeker als mkb ondernemer is het elk jaar weer van belang om goed op de hoogte te zijn van de HR & Salaris wetswijzigingen.

Checklist HR en Salaris wetswijzigingen 2020

Voor 2020 zijn er een behoorlijk aantal veranderingen doorgevoerd. Om te voorkomen dat je verschillende informatiebronnen moet raadplegen, hebben wij deze heldere checklist voor je gemaakt. Hierin staan de 15 belangrijkste HR & Salaris wetswijzigingen voor het MKB op een rij. We staan onder andere stil bij de WKR, nieuwe loonbelastingstabellen, LIV, Whk, en 2020 als schrikkeljaar. Uiteraard vindt je in de checklist ook informatie terug rondom de transitievergoeding. Dit is een grote verandering die veel gevolgen kan hebben voor het MKB.

[av_button label=’Naar de checklist’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://humanwave.nl/wp-content/uploads/2020/01/HR-en-salarisveranderingen21.pdf’ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ label_display=” title_attr=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” av_uid=’av-2xhv3o’ admin_preview_bg=”]

2020-proof

Bij Humanwave zijn we goed voorbereid op 2020. De HR & Salaris software van Humanwave is ‘2020 proof’ en geüpdatet naar de nieuwste wet- en regelgeving. Zo weten we zeker dat onze klanten elke maand weer voldoen aan de actuele wet- en regelgeving.