Personeels-

planning

Altijd inzicht

Onderdeel van de HR-software. Probeer de HR-software voor slechts €5,00,- per contract p/m. De planning is een handige plaats om de bezetting van de organisatie in te kunnen zien. Hier kan je per locatie en per afdeling zien wie er op welke dag ingepland staat. Een eenvoudige personeelsplanning draagt bij aan in- en overzicht in de organisatie. We geven je een kort overzicht van de mogelijkheden van onze planningsfunctie. Wil je meer weten of de software uitproberen? Dat kan ook. 

Humanwave 5 HR software 5 Personeelsplanning

FUNCTIONALITEITEN

Personeelsplanning

HOE WERKT DE PLANNING VAN MEDEWERKERS?

Voor elke medewerker kan je een planning invoeren. Wanneer je dit in eerste instantie overslaat, dan kan je dit op een later moment nog toevoegen. Wanneer een medewerker geen planning heeft, dan wordt de medewerker niet getoond in de planning. Ook zal de verlofafbouw niet kunnen worden berekend, omdat de afbouw wordt vastgesteld aan de hand van de planning.

}

IS DE PLANNING MAKKELIJK AAN TE PASSEN?

Indien er in een week een volledig andere planning dan het normale vaste plan moet komen, is dat eenvoudig aan te passen. Komt de medewerker extra of juist minder uren? Dan kun je vanuit de organisatie planning makkelijk het vaste plan voor 1 week aanpassen. Komt een medewerker structureel op andere dagen of tijden dan kan je deze gegevens ook via de software invoeren.

KUNNEN ER OOK VASTE THUISWERKDAGEN TOEGEVOEGD WORDEN?

Sinds COVID-19 is thuiswerken de ‘norm’. Sommige medewerkers werken hele periodes thuis, andere kiezen voor vaste thuiswerkdagen. Uiteraard wil je weten waar jouw medewerkers zijn, of hoeveel dagen ze in de afgelopen maand naar kantoor zijn gekomen, zodat je bijvoorbeeld de reiskosten kunt controleren. In de software kun je de vaste thuiswerkdagen aangeven met de planning.

hoe je overstapt

Onze werkwijze

Werken met de HR-software  gaat heel eenvoudig. We leggen je uit wat de stappen zijn om zo snel mogelijk de voordelen van de verlofapp te ervaren. 

Stap 1

Gratis proefversie of demo

Meld je aan voor een gratis demo of bekijk direct de proefversie de eerste 30 dagen gratis. Zo kun je ervaren hoe gebruiksvriendelijk de software is, en hoe je bijvoorbeeld medewerkers toevoegt.

Stap 2

Aanmelden nieuwe klant

Door je aan te melden, hebben we alle gegevens voor de maandelijkse facturatie en het inregelen van de software.

Stap 3

Migreren of inregelen HR-software

We bespreken hoeveel tijd dit onderdeel zal duren en/of ondersteuning gewenst is. Het is mogelijk om een klantspecifieke landingspagina te krijgen.

Stap 4

In gebruik nemen HR-software

De software is gereed, en je medewerkers kunnen hiermee aan de slag. Humanwave staat 24/7 voor je klaar via onze  support gedurende kantoortijden en onze helpfiles daarbuiten.

15 jaar ervaring

Persoonlijk

Goede klantenservice

Kennispartner

Wij werken volgens een ‘Fair Use Policy’. Dit betekent dat je alleen betaalt voor je werkelijke gebruik.
Wel zo eerlijk vinden wij. Bekijk onze tarieven

neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

We staan graag voor je klaar. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

085 401 51 50

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

info@humanwave.nl

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

w

Chat via groene knop

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.