Tijdregistratie

Altijd up to date

Onderdeel van de HR-software. Probeer de HR-software voor slechts €5,00,- per contract p/m. Wanneer je wilt dat je medewerkers zich in en uit checken voor het werk om zo de uren te controleren of af te handelen kan je dit doen met behulp van de het tijdregistratiesysteem. Medewerkers kunnen dan via de HR-software laten weten op welke tijden ze werken, vooral handig wanneer jouw medewerkers geen vaste planning hebben. 

Humanwave 5 HR software 5 Tijdregistratie

FUNCTIONALITEITEN

Tijdregistratie

t

HOE WERKT TIJDREGISTRATIE?

Elke organisatie gaat anders om met tijdregistraties. Bij de ene organisatie wordt het alleen gebruikt om de aanwezigheid in kaart te brengen, terwijl bij andere organisaties de hele verloningsstructuur hiervan afhangt. We geven een aantal voorbeelden. De HR-software kan je zo inrichten dat de tijdregistraties afgehandeld worden volgens de regels binnen jouw organisatie.

}

VOORBEELDEN VAN EEN TIJDREGISTRATIESYSTEEM

Bij tijdregistraties wordt er ingecheckt om 08:36 uur en uitgecheckt om 17:38 uur. Dit kan betekenen dat je daadwerkelijk de uren en minuten tussen deze tijd wilt uitbetalen of op een andere manier wilt verrekenen, maar het kan ook zijn dat de medewerker bedoelt: ik heb gewerkt tussen 08:30 en 17:30 uur.
Pas bij een afwijking van meer dan een half uur moet dit verrekend worden met de medewerker. Is deze tijd minder, dan zie je dit als het afmaken van het werk.
Bij pauzes hoeft de medewerker niet in of uit te checken, de pauze heb je al in de planning gezet en deze wordt automatisch overgenomen in de tijdregistraties.

WAT KAN IK DOEN MET GEREGISTREERDE UREN?

Per organisatie wordt er anders omgegaan met de tijdregistratie.
Het tijdregistratiesysteem is bijvoorbeeld ter controle met de werkelijkheid: wordt personeel juist ingepland? Worden er veel overuren gedraaid, of gaat iedereen juist net iets eerder weg? In het systeem, tref je het rapport ‘geplande uren tegen realisatie’ om snel te controleren hoe er geklokt wordt ten opzichte van de planning. Je hebt snel en duidelijk inzicht.

Als de tijdregistratie gedaan woord voor de afhandeling van uren: op basis van de tijdsregistratie worden er meer of minder uren geregistreerd. Indien er meer of minder uren zijn geregistreerd, dan kan je er voor kiezen om:
De uren uit te betalen of in te houden (dit gaat tegen 100% van het uurloon).
De uren aan het verlofsaldo van de medewerker toe te kennen of af te halen (tijd voor tijd).
De uren aan het plus/min saldo van de medewerker toe te kennen.
De uren te laten vervallen (er gebeurt dan niets mee).

hoe je overstapt

Onze werkwijze

Werken met de HR-software  gaat heel eenvoudig. We leggen je uit wat de stappen zijn om zo snel mogelijk de voordelen van onze software te ervaren.

Stap 1

Gratis proefversie of demo

Meld je aan voor een gratis demo of bekijk direct de proefversie de eerste 30 dagen gratis. Zo kun je ervaren hoe gebruiksvriendelijk de software is, en hoe je bijvoorbeeld medewerkers toevoegt.

Stap 2

Aanmelden nieuwe klant

Door je aan te melden, hebben we alle gegevens voor de maandelijkse facturatie en het inregelen van de software.

Stap 3

Migreren of inregelen HR-software

We bespreken hoeveel tijd dit onderdeel zal duren en/of ondersteuning gewenst is. Het is mogelijk om een klantspecifieke landingspagina te krijgen.

Stap 4

In gebruik nemen HR-software

De software is gereed, en je medewerkers kunnen hiermee aan de slag. Humanwave staat 24/7 voor je klaar via onze  support gedurende kantoortijden en onze helpfiles daarbuiten.

15 jaar ervaring

Persoonlijk

Goede klantenservice

Kennispartner

Wij werken volgens een ‘Fair Use Policy’. Dit betekent dat je alleen betaalt voor je werkelijke gebruik.
Wel zo eerlijk vinden wij. Bekijk onze tarieven.

neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

We staan graag voor je klaar. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

085 401 51 50

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

info@humanwave.nl

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

w

Chat via groene knop

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.