Hoe maakt u uw HR beheersbaar?

 humanwavebanner3

 

De implementatie van moderne HR ondersteunende systemen is een absolute must voor het beheersbaar houden van uw HR. De flexibilisering van arbeid is structureel geworden en medewerkers verwachten een open, flexibele houding van de werkgever.

Humanwave biedt een systeem dat u bij deze ontwikkelingen ondersteunt en de HR binnen uw organisatie beheersbaar maakt. De mens staat centraal bij Humanwave.

 

Wat zeggen gebruikers?

Wij kunnen wel vertellen hoe goed Humanwave is, maar de gebruikers zeggen het ook!

“Humanwave was bij ons snel geïnstalleerd en eenvoudig in gebruik. Humanwave is onze online HR-collega, flexibel en altijd up-to-date. Zelfs mijn salarisadministratie is in 10 minuten voor elkaar en zonder fouten.”

“Humanwave is overzichtelijk, makkelijk in gebruik en eerlijk geprijsd. Zij bieden een uitstekende helpdesk en snelle service. Een absolute aanrader!”

“Al onze medewerkers zijn zeer content met Human Wave, ze kunnen al hun declaraties en verlof snel en eenvoudig indienen, hun urenregistratie erin kwijt, ze hebben continu inzicht in hun verlofuren, loonstroken, declaraties, etc. maar ook zetten wij de toolboxen, contracten, cao, diploma’s en certificaten in Human Wave. Humanwave geeft een seintje als er iets verloopt, zodat er tijdig actie ondernomen kan worden. Kortom, alles op het gebied van HR op 1 centrale plaats, overzichtelijk en betrouwbaar geregeld! Wij kunnen niet meer zonder!”

 

Eenvoud met de medewerkers App

Een van de onderdelen van Humanwave is de medewerkers App van Humanwave. Deze App faciliteert de mogelijkheid dat medewerkers zelf HR- en werk gerelateerde taken uitvoeren die anders door de HR-afdeling of het management zouden worden gedaan.

 HWafbeelding1

 

Zo kunnen medewerkers zich aan- en afmelden, verlofaanvragen en declaraties indienen en de status van deze aanvragen bekijken, loonstroken inzien en taken en planning inzien wanneer gebruik gemaakt wordt van de uren module. De App wordt door medewerkers bijzonder gewaardeerd en blijkt al snel een onmisbare tool te worden, die bovendien enorm kostenbesparend werkt.

 

Communicatie en betrokkenheid

Met Humanwave verbetert de regelmatige communicatie met uw medewerkers en wordt de directe de betrokkenheid van uw medewerkers vergroot.

Regelmatige communicatie met medewerkers over de voortgang van hun werkzaamheden motiveert en geeft ook de medewerker houvast en het gevoel dat ze worden ondersteund door het management. Zo hebben medewerkers via de Humanwave App direct inzicht in de taken (bij de urenmodule), de planning, en hun activiteiten.

 

 HWafbeelding4

Processen en management

Humanwave biedt uitgebreide mogelijkheden om u bij managementbeslissingen te ondersteunen vanuit de desktop console door middel van kwalitatieve en kwantitatieve analyses en biedt u realtime inzicht in de kostenstructuur.

U heeft direct opvraagbare analyses over het personeelsverloop, verlof en verzuim, gebruik van bedrijfsmiddelen, planning, taken, en functieverloop.

HWafbeelding3 

Personeels gerelateerde documenten en e-mails kunnen direct aan het medewerkersdossier worden gekoppeld zodat deze altijd up to date en direct opvraagbaar zijn. Alle dossiers bij elkaar in één online systeem met een heldere overzichten en nooit meer iets kwijt!

 

Salarisadministratie

Met de uitgebreide en geïntegreerde salarisadministratie houdt u volledige grip op uw loonkosten en  processen.

Salarisadministratie

 

Start vandaag nog!

Ervaar via een vrijblijvende online demonstratie en of proefversie hoe compleet en uniek humanwave is. Start daarom vandaag nog. Bel ons op 085 401 5150 of mail naar info@humanwave.nl