Wat krijg je als twee bedrijven met expertise op het gebied van HR-administratie de handen ineenslaan? Juist! Een prachtige synergie waar snelgroeiende mkb-ondernemers die op zoek zijn naar HR-beheer de vruchten van kunnen plukken. Dit is precies de reden dat HRcollega uit Westbroek en Humanwave uit Delft dit najaar besloten om partners te worden. “Samen kunnen we mkb-ondernemers helpen om echt een duurzame stap vooruit te maken met hun HR-administratie”, geeft Gerwin van Olst, eigenaar HRcollega, aan over deze nieuwe samenwerking. 

HR-zaken op orde om te groeien

HRcollega helpt mkb-bedrijven die in ontwikkeling zijn en waar veel beweging is. “Uit ervaring weten we dat als je wilt groeien met je onderneming, de HR-zaken goed geregeld moeten zijn”, aldus Van Olst. “We zien echter vaak dat groeiende bedrijven de HR-administratie naast hun andere werkzaamheden regelen, waardoor ze niet genoeg tijd hebben om écht bij te blijven met de steeds veranderende wet- en regelgeving.” Ook Joan Bassa, eigenaar van Humanwave, onderschrijft dit: “We horen van ondernemers vaak terug dat ze het gevoel hebben achter de feiten aan te lopen op HR-gebied, omdat ze het ‘erbij doen’. Dat is zonde, want dit resulteert vaak in onnodige en kostbare fouten.”

HRcollega staat naast de werkgever

Gerwin van Olst en Ben Küller, eigenaars HRcollega, delen een gezamenlijke missie: het creëren van rust en zekerheid voor mkb-ondernemers en hun medewerkers op HR-gebied. Vorig jaar besloten ze dan ook de sprong in het diepe te nemen en samen richtten ze het bedrijf HRcollega op. “Je leidt het eigenlijk al af vanuit onze bedrijfsnaam, maar we willen in onze dienstverlening graag náást de werkgever staan en niet ertegenover. Op deze manier kun je veel persoonlijker en efficiënter werken”, legt Van Olst uit. “We kunnen daardoor echt een sparringspartner zijn en met je meedenken.”

Een stap vooruit voor elke ondernemer

De samenwerking tussen HRcollega en Humanwave biedt mkb-ondernemers de kans om de HR-administratie écht goed te regelen: met het overzichtelijke HR-systeem van Humanwave en de vakkundige begeleiding en advisering vanuit HRcollega kan elke mkb-ondernemer een grote stap vooruit zetten. “Door de HR-administratie goed op orde te hebben zet je jouw medewerkers centraal. Dit geeft je de kans om verder te groeien en je te onderscheiden als ondernemer”, geeft Bassa aan. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de diensten van HRcollega en Humanwave en wat zij jou samen kunnen bieden? Neem dan contact op via 034 67 69 098 of info@hrcollega.nl

Over HRcollega

HRcollega helpt ondernemers met het inrichten, beheren en optimaliseren van de HR-activiteiten, zoals risico- en kostenbeheersing, medewerkerstevredenheid en het voldoen aan wetgeving en fiscale verplichtingen. Ze hebben veel ervaring op het gebied van arbeidsvoorwaarden, on- en offboarding en HR-strategie. Maar ook met selectie en werving, automatisering en het beheer van middelen. 

www.hrcollega.nl / info@hrcollega.nl / 034 67 69 098

Over Humanwave

Humanwave begon in 2014 als startup, maar is door de jaren heen uitgegroeid tot het (t)huis voor alle HR- & salariszaken voor het mkb. Je kunt hier terecht voor zowel HR-processen, als de salarisadministratie én voor gedegen advies op het gebied van HR en salaris.

www.humanwave.nl | info@humanwave.nl | 085 401 5150

Humanwave is altijd op zoek naar nieuwe partners. Heb je interesse en wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Joan Bassa via joan@humanwave.nl of bel naar 085 401 51 50.