hrsoftware

De HR software voor het MKB 1 Personeelsdossier Humanwave biedt de oplossing om een volledig digitaal HR dossier op te bouwen van medewerkers of jouw organisatie. De HR software stuurt je automatische herinneringen wanneer documenten of contracten verlopen zodat je geen omkijken meer hebt naar de personeelsdossiers. Niet alleen HR afspraken met medewerkers, maar ook […]
25 januari 2018

De HR software voor het MKB

1

Personeelsdossier

Humanwave biedt de oplossing om een volledig digitaal HR dossier op te bouwen van medewerkers of jouw organisatie. De HR software stuurt je automatische herinneringen wanneer documenten of contracten verlopen zodat je geen omkijken meer hebt naar de personeelsdossiers. Niet alleen HR afspraken met medewerkers, maar ook documenten, bedrijfsmiddelen, beoordelingsgesprekken, opleidingen, diploma’s en declaraties kun je voor het personeel invoeren.

contract beheer

2

Verlof en verzuim

verlof overzicht

Met de HR software van humanwave weet je precies wie wanneer verlof heeft of ziek is. Verlofaanvragen worden door de medewerkers zelf ingediend waarna deze enkel nog goedgekeurd hoeven te worden. Doordat medewerkers gemakkelijk via het web of via de special medewerker app verlof en verzuim indienen, heben zij altijd inzicht in hun verlofsaldo, opgenomen verlof en hun planning.

3

App voor de medewerkers

Humanwave stelt je medewerkers echt centraal door de Employee Self Service. Op laptop, tablet en smartphone hebben de medewerkers via een App toegang tot de HR software. Hierin vindt men onder andere de planning, vakantiedagen en loonstroken terug. Ook biedt de HR software van humanwave de mogelijkheid om zelf uren, verlof en declaraties in te voeren. Op deze manier werken jullie als team overzichtelijk, snel en transparant samen.

verlof en verzuim

4

Declaraties

contract beheer

De medewerkers voeren zelf de gemaakte onkosten in waarna deze enkel goedgekeurd en uitbetaald hoeven te worden. Wanneer je gebruik maakt van de Salaris Module is er de keuze of je de declaraties rechtstreeks wilt uitbetalen, of dat je de declaraties liever met het salaris meebetaald.

5

Herinneringen

Nooit meer achter de feiten aanlopen. Met de HR software van humanwave ben je volledig in control omdat je op het juiste moment wordt herinnerd met de juiste actie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om automatisch een maand van tevoren herinnerd te worden als een contract dreigt te verlopen. Of om een herinnering te krijgen wanneer een van je werknemers bijna jarig is.

salaris en kosten

6

Salarisadministratie

taken en uren

Met de salarisadministratie van humanwave heb je volledig grip op jouw loonkosten en processen. Je krijgt namelijk in één keer een duidelijk en overzichtelijk beeld. Je kunt de salarisadministratie ook volledig uitbesteden aan humanwave. Je hoeft dan alleen de mutaties aan te leveren. Onze salarisexperts regelen het volledige salaris verwerkingsproces en je ontvangt keurig een betaalbestand. Voor meer informatie over het uitbesteden van jouw salarisadministratie klik hier.

7

Personeelsplanning

Flexibele werken is in veel organisaties aan de orde. Tijd, plaats en duur kun je eenvoudig onderbrengen en structureren. De HR software van humanwave biedt je de mogelijkheid om complexe roosters, parallelle roosters, schema’s op organisatieniveau en meerdere werkroosters per medewerker in te voeren. Overzichten van de planningen op afdeling, functie of locatie zijn met dank aan de HR software in één oogopslag zichtbaar.

8

Bedrijfsmiddelen

taken en uren

Wie heeft er welke bedrijfsmiddelen? En zijn ze niet aan vervanging toe? Welke medewerkers beschikken er allemaal over een sleutel van mijn pand? Wanneer er een medewerker in dienst komt zie je welke bedrijfsmiddelen er nog beschikbaar zijn, wanneer een medewerker uit dienst gaat zie je direct welke bedrijfsmiddelen er nog ingeleverd moeten worden. Zo raken er nooit meer spullen kwijt.

9

Urenregistratie

Met de humanwave Uren module kunnen medewerkers, ZZP’ers en andere betrokkenen uren verantwoorden of aan taken werken waarbij de impact van verlof en verzuim naadloos geïntegreerd zijn. De medewerkers registreren hun uren met de humanwave App op hun smartphone, laptop of tablet. Met een start- en stopknop kunnen je medewerkers gemakkelijk de uren/taken op verschillende projecten registreren. Je hoeft de uren slechts nog te controleren en goed te keuren.

taken en uren

10

Rapportages

taken en uren

Om u het juiste in- en overzicht te geven, biedt de HR software van humanwave talrijke rapportages waarop u kunt sturen. Kennis, cijfers en overzichten geven u als ondernemer grip zodat je in control bent.