In de gesprekken die wij dagelijks hebben, krijgen wij regelmatig terug dat ondernemers vinden dat medewerkers vaak moeite hebben met het nemen van verantwoordelijkheden en dat het lijkt dat de mensen onvoldoende gemotiveerd zijn. Ondernemers vinden het lastig om hier mee om te gaan.

 

P18019 Humanwave Rondetafel GeelBruin

Ronde Tafel

Op woensdag 4 juli van 14.30 uur tot 18.30 uur organiseren wij in Restaurant Belle van Zuylen in Oud-Zuilen onze Humanwave Ronde Tafel Bijeenkomst ‘Optimaliseer je Menselijk Kapitaal’ waar wij je graag voor willen uitnodigen.

De verspilling van niet-gebruikte menselijke vaardigheden, talenten & creativiteit, het menselijk kapitaal, is één van de belangrijkste te voorkomen verspillingen in bedrijven.

Ondernemers geven vaak aan dat de mensen onvoldoende gemotiveerd zijn en moeite  hebben met het nemen van verantwoordelijkheden.

Tijdens de Humanwave Ronde Tafel zullen we met elkaar en de expert Monique van Loo – Partner bij Ownpower – spreken over het verbeteren van het menselijk kapitaal. Je hebt na afloop gegarandeerd nieuwe inzichten opgedaan die je direct kunt inzetten binnen je organisatie.

De Ronde Tafel Bijeenkomst is speciaal bedoeld voor ondernemers en HR Professionals

 

 

Waar

Restaurant Belle van Zuylen is een sfeervolle locatie gevestigd in het pittoreske plaatsje Oud Zuilen vlakbij Utrecht. Het adres is  Restaurant Belle van Zuylen B.V. – Dorpsstraat 12 – 3611 AE Oud-Zuilen – www.bistrobelle.nl. Belle beschikt over een eigen parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

Agenda

14.30 Ontvangst

14.45 Welkom

15.00 Introductie Humanwave in Business ‘Optimaliseer je menselijk kapitaal’

15.15 Ronde 1 – Haal het Optimale uit de mensen

16.15 Pauze

16.30 Ronde 2 – Belang van de Juiste Mindset van mensen

17.30 Borrel

18.30 Einde

Dé expert

Monique is registeraccountant en heeft bijna twintig jaar bij één van de big four kantoren gewerkt. Audits waren hier een belangrijk deel van het werk, maar ook het trainen van professionals van beginners tot ervaren partners behoorde tot haar werk. Ze heeft in een groot aantal verschillende bedrijven gewerkt, in branches van jeugdhulpverlening en kinderopvang tot een keten doe-het-zelfwinkels en een internationale supermarktketen.

Monique is sinds 2015 partner bij Ownpower. Ownpower helpt organisaties, leiders en teams succesvol te zijn bij blijvende cultuurverandering. Onderwerpen als leiderschap, accountability en mindset krijgen daarbij veel aandacht en richting.

monieque

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan de Humanwave Ronde Tafel deze nemen wij graag voor onze rekening.

Aanmelden

Om de Humanwave Ronde Tafel Bijeenkomst bij te wonen hoef je slechts een mail te sturen naar info@humanwave.nl. Wij sturen je een bevestiging en het programma. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen aan de Humanwave Ronde Tafel Bijeenkomst (één deelnemer per bedrijf).

Wij kijken uit naar je komst.