Humanwave Sponsort Sport contact

Humanwave Sponsort Sport Het Sponsorship van humanwave houdt in dat u tegen aantrekkelijke tarieven gebruik kunt maken van onze functionaliteiten. Natuurlijk mag u ook uw vragen stellen aan onze Support Professionals. Voorwaarden Bij het Sponsorship van humanwave horen een aantal afspraken. Een van de afspraken die wij met u willen maken is dat wij u […]
20 juni 2016

Humanwave Sponsort Sport

Het Sponsorship van humanwave houdt in dat u tegen aantrekkelijke tarieven gebruik kunt maken van onze functionaliteiten. Natuurlijk mag u ook uw vragen stellen aan onze Support Professionals.

Voorwaarden

Bij het Sponsorship van humanwave horen een aantal afspraken. Een van de afspraken die wij met u willen maken is dat wij u mogen noemen in onze uitingen en onze website. Een andere afspraak is is dat humanwave genoemd moet worden op uw website als sponsor. Ook stellen we samen een persbericht op. Als u zich kunt vinden in de afspraken dan mag u onderstaande gegevens invoeren. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Bent u geen sportorganisatie, sportbond of sportvereniging maar denkt u in aanmerking te komen voor de humanwave Sponsorship dan zien wij graag uw e-mail tegemoet. U kunt mailen naar info@humanwave.nl.

Ontdek de producten en diensten van Humanwave

Humanwave levert expertise op het gebied van HR en Salaris. Onze krachtige software en gespecialiseerde diensten versimpelen en digitaliseren de HR- en salarisprocessen. Deze oplossingen leveren gemak, inzicht en grip voor elk mkb-bedrijf. Ben je op zoek naar een oplossing voor HR en/of Salaris? Humanwave maakt deze processen eenvoudig en simpel.

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar onze verhalen, handige tips, events en meer? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, zodat we je onze nieuwste blogs kunnen sturen. Maximaal één keer per maand, beloofd.