en humanwave: een combinatie die wérkt! 

 

 

  Inzicht in de kwalificaties van medewerkers
  Plannen en managen van in- en uitstroom van personeel
  Verhoogt de betrokkenheid van medewerkers door medewerkers app
  Up to date HR- en salaris regelwetgeving
  24/7 online inzicht in personeelsdossiers

U ziet het dagelijks in uw praktijk. De digitalisering is nergens duidelijker dan in de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Domotica, Remote Acces & control… de toepassingen van deze innovaties zijn niet meer weg te denken in uw wereld. Het bespaart de opdrachtgevers kosten en tijd. Het biedt comfort en zekerheid.

Uneto-VNI weet dat kosten- en tijdbesparingen ook voor de branche zelf essentieel zijn. Niet voor niets adviseert de UNETO-VNI humanwave voor de automatisering van uw HR en personeels- en salarisadministratie!

Humanwave helpt de leden van de UNETO-VNI met kostenefficiency én effectiviteit.

De HR-applicatie die uw medewerkers waarderen.

Dankzij deze innovatieve HR App kunt u de personeelsplanning, verlof- en verzuimadministratie, communicatie, declaratie- en salarisadministratie sneller en makkelijker regelen, registreren, delen en inzien. Sterker nog, u wordt vriendelijk herinnerd als u een taak moet uitvoeren. Bovendien: is uw HR-afdeling online 24 uur per dag open. Medewerkers hebben altijd en overal direct toegang tot hun eigen dossier – inclusief planning – op elk device.

Humanwave is makkelijk, tijdbesparend en ideaal om uw medewerkers beter te betrekken en te informeren. Geen rompslomp meer met papier, maar gewoon online en digitaal. Gemak dient de mens. Dat geldt ook voor u en uw mensen.

Wacht niet, neem een voorsprong op uw concullega’s. U hoeft er dit keer niets voor te installeren of handleiding voor te lezen. human wave is een veilige cloud-oplossing. Intuitief, dus Start & Go.

Start vandaag nog met een 14 dagen gratis proefversie!

Bellen voor meer informatie of demonstratie afspraak mag natuurlijk ook op 085 401 515 0.