Jij bent speciaal!

Hoi hoi

Super leuk dat je deze speciale pagina hebt opgezocht en top dat wij je aandacht hebben.

We houden het heel kort hoor!

 

Wanneer je werkzaam bent In de Sales en/of Consultancy hoor je dagelijks de uitdagingen van ondernemers. Jij doet niets liever dan meedenken met het vinden van goede oplossingen en daar willen wij je bij helpen.

 

Wij hebben namelijk voor het MKB de mooiste, hipste en beste online HR,  Salaris, Taken en Uren software ontwikkeld dat moeiteloos samenwerkt met Exact Online. Neem gerust een verder kijkje op onze site zodat je exact kan zien wat wij aanbieden. Natuurlijk staan wij ook in het App Center van Exact.

 

Geeft een klant of prospect aan dat hij of zij op zoek is naar HR Software en misschien ook een systeem zoekt voor de Salarisadministratie (die wij graag voor hem/haar willen voeren) en/of naar een interne Uren registratie dan heeft humanwave dé oplossing. Wij zijn uniek omdat wij humanwave hebben gemaakt voor de ondernemer en zijn mensen.

 

Het enige wat je hoeft te doen is het contactformulier in te vullen of ons bellen op 085 401 5150 met de informatie van de prospect. Wij zorgen voor de enthousiaste opvolging en zullen snoeihard ons best doen er een tevreden klant van humanwave van te maken.

 

Besluit de prospect klant te worden dan val jij in de prijzen*. Wij zoeken contact met je op en vragen je welke cadeaubon van 50 euro je graag wilt ontvangen omdat jij speciaal bent.

De cadeaubon is niet contant verzilverbaar.

 

Heb je nog geen prospects voor ons maar ben je wel nieuwsgierig naar onze ontwikkelingen en laatste nieuws? Mail je naam naar info@humanwave.nl en wij zetten je op ons mailinglist. Je zult er wijzer van worden dat weten we zeker :).

Tot snel. 

Koen, Thomas, Jessica, Roel en Joan

Humanwave B.V. 

*helaas mogen wij deze incentive niet van toepassing laten zijn op Exact medewerkers