Eenvoudiger werken en tijd besparen in de kinderopvang

Schiet het wel eens door je hoofd dat de kind- en personeelsadministratie eenvoudiger moet kunnen? En wil je ook tijd overhouden voor waar het écht om draait bij jou in de opvang? Als je dit wilt dan is die eenvoud toch echt nodig. Met de simpele en slimmer HR-software van Humanwave gaat dit zeker lukken. Zeker als je dit koppelt aan de salarissoftware of als je de verloning uitbesteed aan Humanwave. Met handige tools zorgen wij ervoor dat jij jouw personeel en de kinderen de aandacht kan geven die zij nodig hebben. 

Humanwave 5 Kinderopvang software

maak de stap

De online oplossing voor jouw kinderopvang

Wacht dan niet en maak de stap. Wil je serieus te werk gaan dan dien je je HR- en salarisadministratie te integreren met je kinderopvang software. Ga voor eenvoud! Stop met de foutgevoelige exports en losse pakketten die niet met elkaar communiceren. Humanwave biedt een online oplossing die flexibel, gebruiksvriendelijk en efficiënt werkt. Hiermee voorkom je fouten en blijft er tijd over.

onze expertise

Alle mogelijke expertises die Humanwave kan bieden

HR-software*

Al je HR-processen in een HR-systeem. En voor je medewerkers bereikbaar via een persoonlijke app (ESS).

Salaris administratie software

Al je salaris administratie in een software systeem. Dit is een uitbreiding op de HR-software.

HR-Juristen

Informeren via onze website en ondersteunen in vragen over HR-wetgeving.

HR-adviseurs

Informeren via onze website en ondersteunen in HR-vragen zoals over verzuim, of arbeidsovereenkomsten opstellen.

Uitbesteden van salaris-administratie

Specialistische salaris experts voor het uitbesteden van je salaris administratie. Ze verwerken o.a. je mutaties en zetten de concept loonstroken klaar.

*Alleen HR-software is los te verkrijgen, alle andere producten en diensten dien je te combineren. Bekijk in onze tarieven voor het complete overzicht.

reviews

Onze klanten vertellen

Hedie Medenblik
Hedie Medenblik
30/11/2023
Gebruiksvriendelijk en snelle service bij problemen
Martha Peeters
Martha Peeters
29/11/2023
Ik werk al een flink aantal jaren met Human Wave. Eerst binnen een bedrijf waarvoor ik de salarisverwerking en bijbehorende aangiftes met behulp van Human Wave verzorgde. Sinds 2015 verzorg ik voor mijn eigen administratiekantoor de salarisverwerking en loonaangiftes van een aantal DGA's. Wanneer ik er zelf niet uitkom, staat Human Wave mij altijd snel, vriendelijk, maar vooral professioneel te woord.
inge holman
inge holman
27/11/2023
Fijne organisatie om mee samen te werken. Altijd antwoord op mijn vragen en reageren snel. Het softwarepakket is makkelijk te gebruiken en alles wat we nodig hebben zit erin. Wij zijn al sinds 2016 een tevreden klant!
Theo Schols
Theo Schols
27/11/2023
Als hoogwaardig software ontwikkelbedrijf bevinden wij ons in een uiterste dynamische markt als het gaat om aantrekken en het behouden van waardevolle collega’s en medewerkers. Met de hulp van Humanwave en de geweldige ondersteuning van hun serviceteam hebben wij een zeer belangrijke stap gezet in ons HR Beleid. Humanwave, dankjewel!
Arjan en Nadine de Haan
Arjan en Nadine de Haan
24/11/2023
Wij van FysioConcept Amsterdam zijn sinds bijna twee jaar werkzaam met de Humanwave software. Ik kan niks anders zeggen dan dat het een heel fijn HR systeem is die makkelijk en overzichtelijk is. Mochten er toch onduidelijkheden zijn dan is de helpdesk zeer behulpzaam en snel om je te helpen. Een echte aanrader dus!!!
Sharon van Oosten
Sharon van Oosten
17/11/2023
Wij zijn enorm tevreden over Humanwave. Bijna een jaar geleden zijn wij overgestapt naar Humanwave en we hebben geen moment spijt gehad. Wanneer wij vragen salaris/HR vragen hebben krijgen wij snel reactie, Humanwave is ook altijd goed bereikbaar en de samenwerking is met iedereen heel prettig. Ook heel leuk dat er Webinars worden georganiseerd vanuit Humanwave, zo houden we onze eigen kennis ook up-to-date en maken we écht goed gebruik van alle functionaliteiten die Humanwave biedt.!
Sultana Soussi
Sultana Soussi
05/10/2023
CaleidoZorg werkt inmiddels al ruim 2 jaar met HumanWave. Wij ervaren het systeem als flexibel, makkelijk toegankelijk, onze medewerkers hebben doorgaans weinig vragen over hoe het systeem werkt. Wij hebben een goede ban met de helpdesk deze zijn goed te bereiken.. Ook de FAQ zijn duidelijk en helpen je snel op weg.
Tessa Ellenberger
Tessa Ellenberger
18/08/2023
Review namens Stichting Kindcentrum Willemientje: Heel tevreden over de samenwerking. Systeem werkt prettig (intuïtief) en de klantenservice is uitmuntend.
Vandaag BSO
Vandaag BSO
07/08/2023
Een supertevreden klant hier! De maandelijkse afhandelingen gaan snel, eenvoudig en goed. De loonstrook is enorm overzichtelijk, en het contact met de medewerkers is goed én gezellig 🙂
Janes Bond
Janes Bond
02/08/2023
Zeer prettig systeem om mee te werken en met name zeer behulpzame medewerkers bij de helpdesk. Goede service!

 Wil je direct beginnen met Humanwave? Of wil je liever in een online demo bekijken hoe Humanwave jou kan helpen jouw HR- en salaris te organiseren? Boek dan een online demo.