Tevreden medewerkers en rust op de groep

Word je ook geregeld geconfronteerd met de complexiteit van verzuim, ziekte en personeelsbeheer binnen jouw kinderopvang? Voel je dat dit te veel tijd in beslag neemt die je liever aan andere zaken besteedt? Humanwave biedt hiervoor een oplossing. Combineer onze HR-software met onze service om de salarissen aan ons uit te besteden. Hiermee optimaliseer je niet alleen het beheer van ziekte en verzuim, maar ook de algehele personeelsadministratie. Met onze gebruiksvriendelijke tools kun je ervoor zorgen dat je meer tijd en aandacht hebt voor je personeel en de kinderen, wat jouw kinderopvang ten goede komt.

Humanwave 5 Kinderopvang software

Lees onze klantcase.

Humanwave is

al 15 jaar jouw HR-adviseur

persoonlijk betrokken

betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

altijd up to date

maak de stap

Dé online oplossing voor jouw kinderopvang

Wil je jouw kinderopvang optimaal beheren? Integreer dan je HR- en salaris administratie met je kinderopvang software. Stop met de foutgevoelige exports en losse pakketten die niet met elkaar communiceren. Humanwave biedt een online oplossing die flexibel, gebruiksvriendelijk en efficiënt werkt. Hierdoor staat alles goed geregistreerd en blijft er tijd over.

 Barteld, onze salarisexpert cao Kinderopvang aan het woord:

Barteld verzorgt dagelijks de salarisadministratie voor kinderopvangcentra Hij kent de CAO kinderopvang van A tot Z.  Hij weet als geen ander hoe zorgvuldig gegevens verwerkt moeten worden. “Zo is het bijvoorbeeld heel belangrijk om extra gewerkte uren correct te registreren als werkuren. Dit zorgt ervoor dat de juiste belastingen worden toegepast en volledige informatie naar het pensioenfonds wordt gestuurd. Dit moet foutloos gebeuren

cao kinderovpang, onze expertise

Besteed de salaris administratie uit 

Het nauwkeurig beheren van een salarisadministratie vereist uitgebreide kennis van zowel wetgeving als de cao voor kinderopvang. Bij Humanwave beschikken we over de benodigde expertise om de salarisadministratie voor jouw kinderopvang zorgeloos te beheren. We verzorgen inmiddels al voor meer dan 100 kinderopvang centra maandelijks de verloning.

In de software staan alle HR-gegevens al klaar. Jij keurt declaraties goed en voert zelf de mutaties door en Humanwave zorgt een foutloze uitbetaling van de medewerkers.

Al meer dan 100 kinderopvang organisaties maken gebruik van Humanwave!

“Dankzij Humanwave besparen we minstens 4 uur per maand aan handmatig werk”.
Kinderopvang Marijtje Doets

reviews

Onze klanten vertellen

Hedie Medenblik
Hedie Medenblik
30/11/2023
Gebruiksvriendelijk en snelle service bij problemen
Martha Peeters
Martha Peeters
29/11/2023
Ik werk al een flink aantal jaren met Human Wave. Eerst binnen een bedrijf waarvoor ik de salarisverwerking en bijbehorende aangiftes met behulp van Human Wave verzorgde. Sinds 2015 verzorg ik voor mijn eigen administratiekantoor de salarisverwerking en loonaangiftes van een aantal DGA's. Wanneer ik er zelf niet uitkom, staat Human Wave mij altijd snel, vriendelijk, maar vooral professioneel te woord.
inge holman
inge holman
27/11/2023
Fijne organisatie om mee samen te werken. Altijd antwoord op mijn vragen en reageren snel. Het softwarepakket is makkelijk te gebruiken en alles wat we nodig hebben zit erin. Wij zijn al sinds 2016 een tevreden klant!
Theo Schols
Theo Schols
27/11/2023
Als hoogwaardig software ontwikkelbedrijf bevinden wij ons in een uiterste dynamische markt als het gaat om aantrekken en het behouden van waardevolle collega’s en medewerkers. Met de hulp van Humanwave en de geweldige ondersteuning van hun serviceteam hebben wij een zeer belangrijke stap gezet in ons HR Beleid. Humanwave, dankjewel!
Arjan en Nadine de Haan
Arjan en Nadine de Haan
24/11/2023
Wij van FysioConcept Amsterdam zijn sinds bijna twee jaar werkzaam met de Humanwave software. Ik kan niks anders zeggen dan dat het een heel fijn HR systeem is die makkelijk en overzichtelijk is. Mochten er toch onduidelijkheden zijn dan is de helpdesk zeer behulpzaam en snel om je te helpen. Een echte aanrader dus!!!
Sharon van Oosten
Sharon van Oosten
17/11/2023
Wij zijn enorm tevreden over Humanwave. Bijna een jaar geleden zijn wij overgestapt naar Humanwave en we hebben geen moment spijt gehad. Wanneer wij vragen salaris/HR vragen hebben krijgen wij snel reactie, Humanwave is ook altijd goed bereikbaar en de samenwerking is met iedereen heel prettig. Ook heel leuk dat er Webinars worden georganiseerd vanuit Humanwave, zo houden we onze eigen kennis ook up-to-date en maken we écht goed gebruik van alle functionaliteiten die Humanwave biedt.!
Sultana Soussi
Sultana Soussi
05/10/2023
CaleidoZorg werkt inmiddels al ruim 2 jaar met HumanWave. Wij ervaren het systeem als flexibel, makkelijk toegankelijk, onze medewerkers hebben doorgaans weinig vragen over hoe het systeem werkt. Wij hebben een goede ban met de helpdesk deze zijn goed te bereiken.. Ook de FAQ zijn duidelijk en helpen je snel op weg.
Tessa Ellenberger
Tessa Ellenberger
18/08/2023
Review namens Stichting Kindcentrum Willemientje: Heel tevreden over de samenwerking. Systeem werkt prettig (intuïtief) en de klantenservice is uitmuntend.
Vandaag BSO
Vandaag BSO
07/08/2023
Een supertevreden klant hier! De maandelijkse afhandelingen gaan snel, eenvoudig en goed. De loonstrook is enorm overzichtelijk, en het contact met de medewerkers is goed én gezellig :)
Janes Bond
Janes Bond
02/08/2023
Zeer prettig systeem om mee te werken en met name zeer behulpzame medewerkers bij de helpdesk. Goede service!

HR-kennis en wetgeving

Jouw HR-adviseur

Zijn jullie contracten up-to-date? Verloopt de HR-communicatie volgens wettelijke regels. Is er een verzuim protocol, wat te doen bij ziekte? HR- en salariszaken brengen altijd veel kennis van wetgeving met zich mee. Deze expertise is in huis bij Humanwave en wordt met jou gedeeld. Heb je specifieke vragen rondom wetgeving? Hiervoor kan je ook bij ons terecht. Neem contact op en wij helpen je verder met jouw vraag. 

neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

We staan graag voor je klaar. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

085 401 51 50

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

info@humanwave.nl

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

w

Chat via groene knop

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.