Kinderopvang Marijtje Doets

Dankzij Humanwave besparen we minstens 4 uur per maand aan handmatig werk

‘Dankzij Humanwave hebben we nu de planning, roostering, loonberekening en uitbetaling van onze pedagogisch medewerkers gekoppeld en geautomatiseerd. Daarmee besparen we minstens 4 uur per maand aan handmatige uitbetaling van lonen.
Stel een medewerker draait een extra dienst, dan wordt dit nu automatisch meegenomen in de loonberekening. Scheelt ons bakken met tijd en alles klopt – een fijn gevoel want we hoeven het nooit meer handmatig te doen’.
 

Humanwave 5 Klantcases 5 Marijtje Doets

Waar Humanwave mee helpt

Het is gewoon fijn samenwerken met Humanwave.

Zo staan ze ten eerste qua softwaresupport altijd voor ons klaar.

Ten tweede kunnen we ook op ze rekenen als kennispartner. Ze geven aan hoe we het beste om kunnen gaan met wetswijzigingen of andere uitdagingen op HR-gebied. Snel terug kunnen vallen op doorgewinterde experts is gewoon erg geruststellend. Als je zelf alles moet googelen dan moet je maar hopen dat alles klopt of up-to-date is.

Marijtje Doets, even voorstellen:

Marijtje Doets biedt kinderopvang in een huiselijke sfeer en met veel persoonlijke aandacht. Wij zijn een familiebedrijf, dat voel je als je binnenkomt.
Respect voor mens, dier en natuur staat centraal: het speelt een grote rol in hoe we de dagen indelen en voor “onze” kinderen zorgen.

We hebben 3 locaties waar ruimte is voor zo’n 200 kinderen van 10 weken tot 12 jaar. Van dagopvang voor de allerkleinsten tot BSO voor schoolgaande kinderen: ons team van enthousiaste medewerkers staan voor jullie klaar.

Marijtje Doets is een écht familiebedrijf. 

probeer humanwave gratis

Wil je ook starten met Humanwave?