Vlees bij de bakker kopen? Natúúrlijk doe je dat niet. Tóch zijn er nogal wat ondernemers die hun salarisadministratie laten regelen door hun accountant. 

Want hij weet immers veel van cijfers en dan lijkt het logisch om hem ook de salarisadministratie te laten voeren voor jouw bedrijf. Maar hoeveel verstand heeft hij eigenlijk écht van HR-zaken? En van mensen in hun kracht zetten? En van mensgericht ondernemen?

 

Humanwave koop jij je biefstuk

Blijf bij je leest

Wij begrijpen dat je zaken waar je zelf onvoldoende kennis van hebt liever laat doen door een expert, zoals jouw accountant of boekhouder. Maar je doet jezelf tekort omdat de salarisadministratie slechts een klein onderdeel is van alles wat je moet en wilt doen voor jouw mensen. Bij goed ondernemerschap hoort ook goed zorgen voor je mensen, zeker in deze tijd waarin goede mensen moeilijk te vinden én te behouden zijn.

Kies voor ondernemen 2.0

Mooi verhaal, horen we je denken. Maar hoe kan ik dit in vredesnaam allemaal zelf oppakken? Waar begin ik? En belangrijker nog, waar eindigt het. En hoe houd ik overzicht, want mijn dagen zitten al zo ontzéttend vol met allerlei hoofd- en bijzaken. Precies dit zijn de geluiden die we beluisteren in de gesprekken die we dagelijks met ‘onze’ ondernemers voeren. Behoefte aan rust, overzicht en vooral alles op één duidelijke plek willen hebben zijn daarin almaar terugkerende onderwerpen.

Kies voor kracht

Pas wanneer je mensen in hun kracht zet, ontstaan er de mooiste dingen. Juist daarom raden we je van harte aan om je te focussen op je core business. Op dátgene waar jij het gelukkigst van wordt. Vermijd dus zoveel mogelijk ruis en kies voor kwaliteit dáár waar het thuishoort: bijvoorbeeld voor een software-pakket waarin al je HR & Salariszaken, Taken en Urenregistratie overzichtelijk samenkomen. Zónder ballast. En vooral zonder ingewikkelde functionaliteiten die je tóch niet gebruikt.

Koffie doen?

Even sparren? Of gewoon delen waar je tegenaan loopt in de hectiek van alledag? Doen! Vertel jij je verhaal leveren wij de koffie. Zonder poespas. Maar wél vol kracht. Wanneer je jouw gegevens achter laat via ons contactformulier, dan nemen wij contact met je op.