“Hallo mijn naam is Luuk.” 

Wat leuk dat ik mezelf nu ‘eindelijk’ eens mag voorstellen! Mijn naam is Luuk Bremer en ik ben Sales Professional bij Humanwave. Als Sales Professional ben ik onder andere verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe klanten. Daarnaast spreek ik ook regelmatig met klanten om ervoor te zorgen dat Humanwave binnen elke organisatie zo goed mogelijk wordt benut.

Humanwave werkt graag samen met Partners. Samen met onze Partners versterken we elkaar in ons aanbod van producten en diensten voor onze klanten. Als Partner Manager ben ik altijd op zoek naar nieuwe Partners en onderhoud ik het contact met onze huidige Partners.

Wat mijn werk zo leuk maakt? Elke dag is altijd anders. Van demonstraties op locatie, bijeenkomsten met huidige klanten en Partners tot aan het eerste contactmoment met geïnteresseerden. Hierdoor behoud ik plezier in mijn werk!

Een voldaan gevoel krijg ik zodra een door mij binnengehaalde klant binnen een aantal maanden uitgroeit tot een fan van Humanwave!

Naast mijn werkzaamheden bij Humanwave speel ik voetbal in een vriendenteam bij de plaatselijke voetbalvereniging. Verder houd ik van hardlopen, padellen en tennis. Genoeg te doen dus :).

Ben je ondertussen benieuwd naar wie er nog meer bij Humanwave werken? Kijk dan verder op de ‘Over Ons’ pagina.

[av_button label=’Bekijk ons hele team’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://humanwave.nl/over-ons-1/’ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” title_attr=” color_options=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color’ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’theme-color-highlight’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-pswrta’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]