De coronacrisis stelt het mkb voor flinke uitdagingen op het gebied van human capital: thuiswerken, omscholing, ziekte en afscheid nemen van mensen. Meer dan ooit is een betrouwbaar en overzichtelijk HR-systeem onmisbaar voor elke ondernemer. Dit geeft namelijk inzicht, grip en betrokkenheid. Bovendien voorkom je hiermee kostbare fouten. Vanuit de ambitie om ondernemers te ondersteunen bij het optimaliseren van hun HR, hebben maatwerk HRM en Humanwave elkaar gevonden. Een perfecte match tussen twee groeiende bedrijven, waar veel ondernemers de vruchten van gaan plukken.

Een digitaal HR-systeem is niet meer weg te denken

Anouk Afonso van maatwerk HRM ondersteunt mkb-bedrijven bij het inrichten en organiseren van hun personeelszaken. Dit doet zij door hen te begeleiden bij het optimaal inzetten van hun HR. “Je merkt dat als bedrijven grip en overzicht krijgen op hun personeelsadministratie, er een last van hun schouders valt. Daarnaast waarderen medewerkers het enorm dat de werkgever aandacht heeft voor HR. Juist in deze tijd is een digitaal HR-systeem dan ook niet meer weg te denken als enerzijds een middel om medewerkers te motiveren en te stimuleren en anderzijds als stuurmiddel bij het behalen van de doelen”, legt Afonso uit.

Meer rust, overzicht, kwaliteit en grip op HR-zaken

Humanwave biedt een online HR-systeem voor mkb-ondernemers en is ontzettend blij met het vernieuwende bedrijfsconcept van maatwerk HRM. Directeur Joan Bassa: “Wij merken dat veel bedrijven hun HR nog onvoldoende hebben gedigitaliseerd, waardoor er te weinig inzicht is in alle HR- & salariszaken. Dat is zonde en kostbaar. Ondernemers realiseren zich niet hoeveel meer overzicht, grip en rust een goed HR-systeem hen kan bieden. De begeleiding door Anouk is daarom echt een waardevolle dienst, voor elk mkb-bedrijf’.

Samen op weg naar digitalisering

Het digitaliseren van de HR is een stap vooruit voor elke ondernemer. “Je voorkomt kostbare administratieve fouten en investeert tegelijkertijd in betrokken medewerkers”, aldus Bassa. De deskundige begeleiding vanuit maatwerk HRM en de inzet van het moderne HR-systeem van Humanwave maakt het digitaliseren van de HR nu voor elke ondernemer haalbaar.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het implementeren van een online HR-systeem kunnen ondernemers contact opnemen met Anouk Afonso van maatwerk HRM via info@maatwerkhrm.nl of bel naar 085 222 0477.

Bekijk hier de website van maatwerk HRM.

Humanwave is altijd op zoek naar een nieuwe business-, integratie-, branche- of educatiepartners. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op met Joan Bassa via info@humanwave.nl of bel naar 085 401 51 50, en vraag naar Joan.

Bekijk hier alle partners van Humanwave.