fbpx
  • Humanwave werkt voor het mkb. Van zakelijke dienstverlening tot productiebedrijven

    Humanwave biedt producten én diensten. Laat je HR- & Salariszaken op één plek bij elkaar komen en zet je medewerkers centraal.

    Probeer nu gratis

Regel en beheer al je HR-zaken op 1 plek

Humanwave producten en diensten voor het mkb

HR Systeem

De beste HR features en medewerkers self service (ESS) voor het MKB

Onze klanten aan het woord

Logo Social Media Monteur

“Als social media en online marketing bureau zijn wij een echt online bedrijf. Met Humanwave kunnen onze medewerkers en wijzelf heel gemakkelijk en online onze eigen HR en salarisadministratie organiseren. We ervaren het gebruik van de software als erg gebruiksvriendelijk en zijn zeer tevreden over de support die wordt geboden.”

DSE logo

“We hadden de HR gegevens van onze medewerkers op meerdere plekken vastgelegd. Om dit op te lossen zochten we een pakket dat eenvoudig in gebruik was maar rijk in functionaliteiten. Dit werd Humanwave! Inmiddels werken we al drie jaar met veel plezier met de software!”.

“De keuze voor Humanwave was snel gemaakt, aangezien ik het systeem al kende via een vorige werkgever en ik zag dat het binnen Luxetenten ook goed paste. Het is compleet, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Na een korte en krachtige start zijn alle medewerkers in het bedrijf snel bekend geraakt met Humanwave.”

“Humanwave is intuïtief en logisch. De helpdesk is goed bereikbaar, geduldig en vriendelijk. Alle gegevens van het personeel zijn geordend ondergebracht in één programma, van contracten, evaluaties, correspondentie tot de verlofregistratie. De app wordt door onze medewerkers erg gewaardeerd.”

Stap in, Stap over

Maar probeer ons gerust eerst.
Je kunt 14 dagen lang onbeperkt van alle functionaliteiten gebruik maken.

Wil je liever een online demonstratie? Dat kan natuurlijk ook.