Het voeren van een correcte en foutloze salarisadministratie is er in de loop van de jaren niet eenvoudiger op geworden. De continue veranderende wetgeving (hou het allemaal maar eens bij!) en de complexiteit (hoe verwerk je ouderschapsverlof wel op de juiste manier!) maakt het verwerken van de maandelijkse salarissen tot een écht serieus en belangrijk vak. Diepgaande kennis van de salarismaterie is onontbeerlijk geworden. 

Heeft jouw salarisverwerker echte alle salarismaterie kennis in huis of doet hij of zij ‘het erbij’?

Wij zien dat ‘het erbij’ doen vaak resulteert in onvoldoende kennis zodat fouten snel op de loer liggen. Denk onder andere aan verkeerde loonstroken, boetes en navorderingen. En dit is ook niet zo gek want het bijhouden van alle HR & Saris veranderingen (wetgeving) vergt veel aandacht en tijd.

Ben jij op dit moment niet helemaal tevreden of wil je een ‘second opinion’ dan staan wij graag voor je klaar met onze HR & Salaris deskundigheid.

Wij kijken dan samen naar jouw salarisadministratie en geven je advies wat je het beste kunt doen. Je denkt misschien’ ja maar 2023 is al gestart’ dat klopt helemaal maar dat betekent niet dat je dan moet wachten tot 1 januari 2024. Overstappen in de eerste maanden van dit  jaar is nog heel goed mogelijk. 

Je bent bij Humanwave in goede handen want ons Full Service Team heeft 1 taak: de salarisadministratie van onze klanten (die de salarissen aan ons hebben uitbesteed) maandelijks echte liefde én oprechte aandacht te geven zodat er zorgeloos en foutloos verloond wordt’.

Aanmelden Webinar Rapportages in Humanwave

"*" geeft vereiste velden aan

We gebruiken je gegevens om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.