Wij willen je graag vertellen over een uitbreiding in onze software die reuze handig voor je is.

In het dossier van de mensen kun je documenten uploaden, notities en sjablonen maken. Ook kun je ‘afgesloten’ e-mails opslaan. Dit allemaal om het personeelsdossier zo compleet en volledig te maken. Tijdens het toevoegen van deze zaken kun je voor een groot aantal types kiezen. Het selecteren van het juiste type helpt je later bij het snel opzoeken van informatie.

 

HW blog nieuw

Welk type documenten?

Bij de volgende types: arbeidsvoorwaarden, functioneren en beoordelen, opleiding, persoonlijk ontwikkelingsplan, resultaatafspraken, verlof en verzuimdossier kun je goedkeuringen toevoegen.

 

Hoe werken de notificaties?

Vanaf heden zal er naar de mensen die moeten goedkeuren automatisch een notificatie gestuurd worden. Ook verschijnt het goed te keuren document in het ‘Nog te doen’ menu onder het tabblad ‘Documenten’, zodat hier direct inzichtelijk wordt welke documenten nog wachten op goedkeuring. Achter ieder document staat door wie het document moet worden goedgekeurd. Wij zijn ervan overtuigd dat dit enorm handig is, het geeft transparantie binnen de organisatie en het voorkomt (vervelende) discussies. Wil je precies weten hoe het werkt? Lees onze helpfile.