Vandaag is er een nieuwe versie van humanwave gelanceerd, deze versie staat in het teken van de privacywetgeving GDPR/AVG. Wij hebben de onderstaande nieuwe functionaliteiten voor je beschikbaar gemaakt.

 

1. Nieuw profiel voor de medewerker

Nieuw vandaagscherm

In plaats van het complete profiel in één tabblad te tonen, hebben we nu meerdere tabbladen gemaakt die ieder een ander doel dienen en wel of niet zichtbaar worden op basis van de rol die de werknemer heeft. In het tabblad ‘Vandaag’ krijg je meer inzicht in wat de medewerker doet. Zo wordt de planning direct zichtbaar, of de werknemer ziek is geweest, verlof heeft aangevraagd en welke verzoeken nog op goedkeuring wachten.

Lees meer

 

2. Logboek

In het tabblad ‘Over’ en ‘Persoonlijk’ staat alle informatie die voorheen in het profiel terug te vinden was. In het tabblad ‘Logboek’ kun je terugzien wie wanneer de persoonsgegevens (tabblad ‘Persoonlijk’) van de medewerker heeft ingezien. Voor de goede orde, dit zouden ook medewerkers van humanwave kunnen zijn. Ook worden daar de aanpassingen getoond die de werknemer heeft aangevraagd en die voorheen in het tabblad ‘Aanpassingen’ te zien waren.

Lees meer

3. Anonimiseren van ex-medewerkers

Het is vanaf nu ook mogelijk om medewerkers te anonimiseren binnen humanwave, zodat zij niet meer zichtbaar worden. Dit zul je gaan gebruiken wanneer ex-werknemers het recht op vergetelheid willen uitoefenen. Let op dat je pas aan dit verzoek kunt voldoen na 7 jaar (dit in verband met de bewaarplicht).

Lees meer