Hierbij presenteren wij onze nieuwe webinar kalender voor de komende maanden. We gaan je op de hoogte brengen van de actuele regel- en wetgeving en vertellen je wat 2023 gaat brengen. Werk je in de Kinderopvang? Dan hebben wij voor jou 2 mooie webinars ontwikkeld die je helpen om om Humanwave optimaal te gebruiken.

Mis je een onderwerp of heb je een suggestie? Laat het ons weten. Wij luisteren graag naar je en wie weet maken we er een webinar van! 😊

Richtlijn Transparante & Voorspelbare arbeidsvoorwaarden
Afgelopen 1 augustus is de EU-richtlijn Transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden in werking getreden; nieuwe wetgeving waar we allemaal aan moeten voldoen. In dit webinar leer jij wat dit concreet voor jou als werkgever betekent.

Volg het webinar op:
• Dinsdag 6 september om 10:00 uur
• Dinsdag 8 november om 10:00 uur

Meld je hier aan voor dit webinar.

Wet betaald Ouderschapsverlof
Vanaf 2 augustus kunnen jouw medewerkers betaald ouderschapsverlof aanvragen met een uitkering vanuit het UWV. Alle tips, tricks en valkuilen hierover weten? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Volg het webinar op:
• Dinsdag 13 september om 10:00 uur

Meld je hier aan voor dit webinar.

Afhandelen uren in de Kinderopvang
Jaaruren, oproepkrachten of extra uren? In de kinderopvang wordt er vaak met een flexibele schil gewerkt. Maar hoe verwerk je deze op de juiste manier, en verantwoord je de uren naar jouw HR en Salarisadministratie?

Leer er alles over in het trainingswebinar op:
• Dinsdag 20 september om 10:00 uur

Meld je hier aan voor dit webinar.

Alle HR & Salariswijzigingen van 2023
In 2023 krijgen we weer te maken met veranderingen in wet- en regelgeving. Het is van enorm belang dat je hier goed op voorbereid ben. Wij hebben alle HR & Salariswijzigingen voor je in kaart gebracht. Wil je in 1 keer volledig op de hoogte zijn van alle wijzigingen? Dan is dit webinar voor jou!

Volg het webinar op een van de volgende momenten:
• Dinsdag 27 september om 10:00 uur
• Dinsdag 15 november om 10:00 uur
• Dinsdag 6 december om 10:00 uur
• Dinsdag 24 januari 2023 om 10:00 uur

Meld je hier aan voor dit webinar.

Haal meer uit Humanwave voor jouw kinderopvang
Speciaal voor de Kinderdagopvang organiseren wij het webinar “Haal meer uit Humanwave!” Wij helpen je graag met het professionaliseren van jouw HR-administratie en lichten alle functionaliteiten toe die jou hierbij kunnen helpen.

Volg het trainingswebinar op:
• Dinsdag 1 november om 10:00 uur

Meld je hier aan voor dit webinar.