ROI support

ROI-Support

 
Humanwave biedt alle benodigde opties in één gebruiksvriendelijke applicatie om een goede HR administratie te beheren. Werknemers kunnen gemakkelijk hun eigen administratie controleren en bijhouden en er blijft ten alle tijden een duidelijk overzicht. Bij vragen of problemen staat het support team snel voor je klaar waardoor er bij Humanwave niets te wensen over blijft!  

Kim Caris

Office Manager

eao benelux logo

EAO Benelux

 
We ervaren de samenwerking met Humanwave als positief. Het uitbesteden van de salarisverloning en het contact met de salarisexperts verloopt naar tevredenheid. Het neemt ons tijd uit handen. Het contact met support verloopt laagdrempelig en er wordt goede service geleverd  

Margreet Weber

HR Manager/Directie-secretaresse

printerpro logo

Printerpro

 
Printerpro.nl is een online printbedrijf dat printwerk levert in heel Nederland, de afgelopen jaren zijn we flink gegroeid in klanten, maar ook in personeel. Na deze ontwikkelingen kon de HR en salarisadministratie niet achterblijven en hebben we de stap genomen dit te digitaliseren. Dit heeft ons erg veel gemak opgeleverd. De software van Humanwave is eenvoudig in gebruik en de korte lijnen met de support ervaren we als erg prettig.  

Marjolein van Dongen

HR & Directeur

time shift logo

Time Shift

 
De passie die we bij Time Shift hebben voor energie en circulaire economie voelen we bij Humanwave terug voor HR en Salaris. Daarom is het zo fijn dat we onze HR kunnen onderbrengen in jullie software. Zo kunnen we doen waar we goed in zijn en ons focussen op de groei van ons bedrijf. Voor mijn gevoel maken we optimaal gebruik van Humanwave. Alles werkt zoals het hoort en ook over de service zijn we heel tevreden.  

Vivian Mombarg

HR & Office Medewerker

Luxetenten

LuxeTenten

 
De keuze voor Humanwave was snel gemaakt, aangezien ik het systeem al kende via een vorige werkgever en ik zag dat het binnen Luxetenten ook goed paste. Het is compleet, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Na een korte en krachtige start zijn alle medewerkers in het bedrijf snel bekend geraakt met Humanwave.  

Anita Stel

HR & Finance Support

Roymans Bevestigingsmaterialen B.V

Roymans Bevestigingsmaterialen

 
Bij 'Roymans Bevestigingsmaterialen B.V.' maken we gebruik van de verlof- en urenregistratie functionaliteiten in Humanwave. Hier zijn we zeer tevreden over. Maar ook het goede samenwerkingsverband met Humanwave ervaren we als positief! Kortom, we kunnen Humanwave zeker aanraden!  

Dhr. A.T.H. Dassen

CEO

DSE logo

DSE Automatisering

 
Onze HR gegevens waren voorheen op meerdere plekken vastgelegd. We zochten daarom naar een pakket dat eenvoudig is in gebruik én ook de urenregistratie op projecten kon vastleggen. De migratie van alle gegevens verliep heel vlot. We krijgen altijd snel reactie op vragen en de masterclass rondom wet- en regelgeving waarderen we zeer. We werken met plezier met Humanwave!  

Ronald Vissers

General Manager

Bell’ Abitare

Bell’ Abitare

 
Humanwave maakt het voor ons mogelijk om zelf onze salarisadministratie te regelen. Het programma is makkelijk en simpel te gebruiken. Als klein bedrijf is dit voor ons echt een fijne oplossing.

Reinier Kranen

Eigenaar

Don Risicobeheer

Don Risicobeheer

 
Als verzekeringskantoor gebruiken we Humanwave vooral voor de planning van onze 30 medewerkers. Iedereen kan bijvoorbeeld zijn of haar overwerk en verlof gemakkelijk bijhouden. Zo houden we deze processen met een paar klikken inzichtelijk voor het gehele kantoor.

Arie Vermeulen

Controller