Wij zijn Humanwave!

Aangenaam kennis te maken. Wij zijn jouw thuis in HR- en salariszaken en staan elke dag voor jou klaar.

We zijn begonnen als startup, maar zijn door de jaren heen gegroeid naar het (t)huis voor alle HR- & salariszaken voor het mkb. Je kunt nu bij ons terecht voor zowel HR-processen als de salarisadministratie. Maar ook voor alle vragen over HR en salaris zijn wij jouw HR-adviseur. Al bijna 1000 organisaties werken met Humanwave. Daar zijn we trots op. Elke dag werken wij met plezier en enthousiasme voor hen. Want tevreden klanten, daar doen we het voor!

Humanwave 5 Over Humanwave

 jouw HR- en salaris partner in het mkb

Maak kennis

WAAR WIJ VOOR STAAN

Ons verhaal

ONS BEGIN

De oprichters van Humanwave kennen elkaar vanuit Exact Software. Zij zagen dat het mkb moeite had met het managen van de HR. En als de HR-werkzaamheden niet goed wordt bijgehouden, dan liggen er kostbare fouten op de loer. Dit brengt extra kosten en werk met zich mee. Vanuit de ambitie om deze fouten vóór en mét ondernemers te voorkomen, ging Humanwave in 2014 de markt op.

MEDEWERKERS CENTRAAL

Bij Humanwave staat de medewerker centraal. En niet voor niks. Want wij geloven in betrokken medewerkers. Daarom is het essentieel om je HR goed op orde te hebben. Tevreden medewerkers zorgen voor een gezonde bedrijfsvoering. Dit geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden en te groeien. Onze HR- software maakt de HR-zaken voor het mkb eenvoudig en inzichtelijk.

HR-EN SALARIS OP ÉÉN PLEK

Aangezien HR- en salariszaken hand in hand gaan met elkaar, bieden we ook salarissoftware aan. Ook kun je jouw salarisadministratie geheel aan ons uitbesteden. Door deze ontwikkelingen regel je gemakkelijk alle HR- en salariszaken op één plek. Onze klanten mogen rekenen op een vangnet van HR- en salarisexperts. Zij staan 24/7 paraat en helpen – proactief – om hen de beste te laten zijn.

maak kennis met

Onze professionals

Joan

Management

Ji wei

Full Service

Bianca

Support Professional

Alizia

Development

Agnes

Office Medewerker

Nienke

Ontwerp

Roel

Management

Hiam

Full Service

Tobias

Product Professional

Anna

Development

Erica

Arbeidsrecht

Barteld

Full Service

Renita

Full Service

Luuk

Sales Professional

Thomas

Development

Inanda

Verzuim expert

Diana

Full Service

Thomas

Customer Support

Corné

Development

Terrence

Development

Alice

Ontwerp 

kernwaarden

Onze waarden

Eerlijkheid

In alles wat we doen, zijn wij eerlijk, open en transparant. Naar onze klanten én onderling. Omdat dit de beste feedback oplevert zodat we van elkaar en onze klanten blijven leren

Betrokkenheid

Betrokkenheid is met elkaar en met plezier werken aan mooie producten en diensten voor leuke klanten. Natuurlijk werken we zelf ook met onze producten.  

Eenvoud

Voor onze klanten betekent eenvoud dat zij direct aan de slag kunnen en snel en volledig up & running zijn. Eenvoud zorgt er ook voor dat onze klanten alle functionaliteiten gebruiken. 

Vernieuwend

Verbeteren en innoveren is onze constante factor. Onze klanten verdienen het allerbeste. We zijn ambitieus en nemen geen genoegen met ‘second best’ producten en diensten.

Vacatures

Wil jij ook voor ons werken?

We hebben geregeld diverse leuke vacatures. Bekijk hieronder of je nu naar jou op zoek zijn. 

Bekijk onze vacatures

neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

We staan graag voor je klaar. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

085 401 51 50

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

info@humanwave.nl

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

w

Chat via groene knop

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

online demo 

Plan een persoonlijke demonstratie

Wil je ook kennismaken met onze HR-software? Plan dan een demonstratie in met Luuk. Hij loopt samen met jou het pakket en de mobile app door en beantwoordt al je vragen.