Ons verhaal

Ons begin

De oprichters van Humanwave kennen elkaar vanuit Exact Software. Zij zagen dat het mkb moeite had met het managen van de HR. En als de HR-werkzaamheden niet goed wordt bijgehouden, dan liggen er kostbare fouten op de loer. Dit brengt extra kosten en werk met zich mee. Vanuit de ambitie om deze fouten vóór en mét ondernemers te voorkomen, ging Humanwave in 2014 de markt op.

Medewerkers centraal

Bij Humanwave staat de medewerker centraal. En niet voor niks. Want wij geloven in betrokken medewerkers. Daarom is het essentieel om je HR goed op orde te hebben. Tevreden medewerkers zorgen voor een gezonde bedrijfsvoering. Dit geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden en te groeien. Onze HR software maakt de HR zaken voor het mkb eenvoudig en inzichtelijk.

HR & salaris op één plek

Aangezien HR en salariszaken hand in hand gaan met elkaar, bieden we inmiddels ook salarissoftware aan. Ook kun je jouw salarisadministratie geheel aan ons uitbesteden. Door deze ontwikkelingen regel je gemakkelijk alle HR- en salariszaken op één plek. Onze klanten mogen rekenen op een vangnet van HR- en salarisexperts. Zij staan 24/7 paraat en helpen – proactief – om hen de beste te laten zijn.

Trots

We begonnen als startup in 2014, maar zijn door de jaren heen gegroeid naar het (t)huis voor alle HR- & salariszaken voor het mkb. Je kunt nu bij ons terecht voor zowel HR processen, als de salarisadministratie én voor alle vragen over HR en salaris. Al meer dan 925 organisaties werken met Humanwave. Daar zijn we trots op. Elke dag werken wij met plezier en enthousiasme voor hen. Want tevreden klanten, daar doen we het voor!

Onze Professionals

Joan

Joan

Management
Roel

Roel

Full Service
Barteld

Barteld

Full Service
Diana

Diana

Full Service
Jiwei

Jiwei

Full Service
Thomas

Thomas

Customer Support
Demi

Demi

Customer Support
Stefan

Stefan

Development
Corné

Corné

Development
Lars

Lars

Development
Luuk

Luuk

Sales
Agnes

Agnes

Office Medewerker
Constantijn

Constantijn

Development
Peter

Peter

Development
Alice

Alice

Vormgeving
Carola

Carola

Arbeidsrecht
Erica

Erica

Arbeidsrecht