“Het digitale HR-systeem van Humanwave is de ideale tool waarmee Omedi HRM MKB ondernemers wil ontzorgen.”

Vanaf najaar 2020 biedt diagnostisch medisch adviescentrum Omedi een extra dienstverlening aan: human resource management voor het mkb. Onder de naam Omedi HRM MKB leveren zij, naast medische keuringen en arbodienstverlening, nu ook HR-advies en -ondersteuning. Bij het uitrollen van deze nieuwe bedrijfstak is Omedi een partnerschap aangegaan met Humanwave. Hun eigentijdse HR-systeem voor het mkb, sluit naadloos aan op de nieuwe diensten van Omedi.

HR-advies is de perfecte aanvulling

“Omedi verzorgt dagelijks medische dienstverlening voor bedrijven en particulieren, zoals medische keuringen, preventief medisch onderzoek en vaccinaties. Omedi is een gecertificeerde arbodienst en is gespecialiseerd in arbozorg en verzuimbegeleiding”, vertelt Christa Janzen, HR-adviseur bij Omedi. “De start van Omedi HRM MKB was eigenlijk heel logisch, HRM-diensten sluiten namelijk perfect aan op diensten die Omedi reeds aanbiedt en verleent. Daarnaast kwamen er vanuit onze cliënten ook steeds vaker HR-gerelateerde vragen.”

Onder de indruk van het Humanwave HR-systeem

“Bij het opzetten van Omedi HRM MKB zijn we een waardevolle partnerschap aangegaan met Humanwave. Hun HR-systeem sluit vanwege het overzichtelijke en transparante karakter heel goed aan op onze visie, om de mkb-ondernemer volledig te ontzorgen. We weten zeker dat potentiële opdrachtgevers onder de indruk zullen zijn van het gebruikersgemak, de eenvoud van het systeem en alle servicemogelijkheden”, vertelt Janzen.

Meer rust, overzicht, kwaliteit en grip op HR-zaken

“Ook Humanwave is enorm verheugd over het partnership met Omedi”, geeft directeur Joan Bassa aan. “Wij merken dat veel bedrijven hun HR nog onvoldoende hebben gedigitaliseerd, waardoor er te weinig inzicht én overzicht is van zaken als salaris en personeelsdossiers. Dat is zonde en kostbaar. Ondernemers realiseren zich vaak niet hoeveel méér overzicht, grip en rust een goed HR-systeem kan bieden. En met de HRM-begeleiding vanuit Omedi worden ondernemers ontlast op alle arbeidsgerelateerde zaken. Welke ondernemer wil dit niet?”

Over Omedi

Diagnostisch medisch adviescentrum Omedi is in 2005 opgericht door Peter Obels. De drijfveer van Omedi is het bieden van de best mogelijke zorg en adviezen, waarbij áltijd het accent op het geven van persoonlijke aandacht wordt gelegd.

www.omedi.nl | www.omedihrm.nl | hrm@omedi.nl | 0488 480048

Over Humanwave

Humanwave begon in 2014 als startup, maar is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardige dienstverlening die erop gericht is het mkb volledig te ontzorgen op het gebied van human resource management. Je kunt bij Omedi HRM o.a. terecht voor hr-advies, verzuimmanagement, duurzame inzetbaarheid van je medewerkers en salarisadministratie.

www.humanwave.com | info@humanwave.com | 085 4015150.