Peoplez uit Utrecht geeft mkb-ondernemers advies, ondersteuning en ontzorging op het gebied van HR. Omdat het efficiënt is HR & salaris als één geheel aan te bieden aan de klant gingen zij een samenwerking aan met Humanwave uit Delft: Peoplez verleent vakkundige begeleiding waarbij de HR-software van Humanwave wordt ingezet en de salarisadministratie wordt uitbesteed aan Humanwave. Op deze manier versterken beide bedrijven de diensten die zij hun klanten kunnen bieden.

Eén loket voor HR & salaris

“Wij bieden sinds 2016 een breed pallet aan HR-ondersteuning voor het mkb. Van snel een vraag tussendoor tot duurzame structurele begeleiding”, vertelt Fred an Haack, eigenaar van Peoplez. “Door de jaren heen merkten we dat als je met mkb-ondernemers spreekt over hun HR ook de salarisadministratie automatisch op tafel komt. Door samen te werken met Humanwave bieden we mkb-ondernemers de mogelijkheid om zowel hun HR als salaris via één loket te regelen.”

Vanzelfsprekende samenwerking

“De samenwerking met Humanwave kwam eigenlijk heel vanzelfsprekend tot stand”, vertelt An Haack. “Eén van onze klanten besteedde de salarisadministratie al uit aan Humanwave en dit verliep naar volle tevredenheid. Op het moment dat we concreet besloten om opzoek te gaan naar een salarispartner, hebben we partijen gezocht die hetzelfde bieden als Humanwave – namelijk HR & salaris in één pakket – en deze naast elkaar gelegd. De positieve ervaringen die we al hadden met Humanwave gaven toch de doorslag in onze keuze.”

Alles op één plek

“Wij zijn heel blij met de samenwerking met Peoplez”, geeft Joan Bassa, directeur van Humanwave, aan. De begeleiding en diensten die zij bieden zijn enorm waardevol voor elk mkb-bedrijf. Niet iedereen loopt tenslotte warm voor het doen van de HR- en salarisadministratie, dat begrijpen wij heel goed. Het uitbesteden hiervan geeft ondernemers de kans om zich te focussen op wat voor hen écht belangrijk is en het voorkomt vervelende of zelfs kostbare fouten.”

Meer informatie?

Peoplez ontzorgt en ondersteunt mkb-bedrijven door heel Nederland op het gebied van HR. De HRM-professionals van Peoplez kunnen je adviseren, ondersteunen of de volledige HR-administratie voor je uit handen nemen. Voor meer informatie over de vakkundige begeleiding door Peoplez kun je contact opnemen met Fred an Haack via info@peoplez.nl, 030 208 1111 of www.peoplez.nl.

Humanwave is altijd op zoek naar nieuwe partners. Heb je interesse en wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Joan Bassa via joan@humanwave.nl of bel naar 085 401 51 50.