Prikkelende vragen leiden tot oprecht contact

Ga écht het gesprek aan en haal het beste uit je werknemers.
6 december 2022

Met welke collega heb jij gelachen vandaag? Wat geeft jou een YES-gevoel in je werk? En welke vraag zou jij mij willen stellen? Dit zijn zomaar een paar vragen uit de gesprekskaartenset die Humanwave ontwikkeld heeft op basis van jarenlange ervaring in HR. Humanwave gelooft dat je door écht het gesprek aan te gaan, het beste uit je werknemers kunt halen. De 40 kaarten uit de set maken een gesprek met jouw werknemer makkelijker, je breekt sneller het ijs en als je even om een vraag verlegen zit dan helpen de kaarten jou op weg. Ze zijn te gebruiken bij de formele maar ook tijdens informele gesprekken op de werkvloer.

Laat je daarom inspireren door onze gesprekskaarten. Mooie en prikkelende vragen leiden tot oprecht contact, geven stof tot nadenken en zetten aan tot actie. Doe er je voordeel mee en bestel ze nu! Ze zijn helemaal gratis.

Bestellen kan door onderstaand formulier in te vullen.

  • Waarom vragen wij deze gegevens? Humanwave gebruikt jouw persoonlijke gegevens uitsluitend voor onderzoek, marketing- en sales doeleinden. Hieronder verstaan wij persoonlijk contact opnemen via telefoon, e-mail en/of directe mailings. Lees meer in onze privacy statement.