HR Systeem & Salarisadministratie Software voor het MKB

Het HR systeem van Humanwave stelt de mens centraal in een onderneming. Vanuit deze filosofie hebben wij een product ontwikkeld die alle HR- & Salariszaken, Taken en Uren van de mensen gebruiksvriendelijk en eenvoudig op één plek bij elkaar brengen. De 7 top functionaliteiten die humanwave te bieden heeft zullen hier onder worden behandeld. 

1

Contractbeheer

Arbeidsovereenkomsten kun je vastleggen met alle daarbij behorende afspraken zoals de verlofopbouw, het salaris, het vakantiegeld een eindejaarsuitkering, het gebruik van een bedrijfsauto en de afspraken uit de CAO. Je wordt herinnerd wanneer arbeidsovereenkomsten aflopen. Volgt er een nieuw dienstverband dan is deze eenvoudig aan te maken op basis van reeds ingevoerde data.

contract beheer

2

Verlof en verzuim

verlof overzicht

Met het HR systeem van humanwave weet je precies wie wanneer verlof heeft of ziek is. Verlofaanvragen worden door de medewerkers ingediend waarna goedkeuring kan plaatsvinden. Doordat medewerkers zowel op het web als op de mobiele humanwave App zelf inzicht hebben in het beschikbare verlof, opgenomen verlof en planningen kunnen ze zelf verlof en verzuim indienen. De managers hoeven dit alleen nog te controleren en goed te keuren. Het HR systeem van humanwave biedt inzicht in ziektepatronen van medewerkers, verzuimstatistieken en verlof rapportages.

3

Personeelsplanning

Flexibel werken is in veel organisaties aan de orde. Tijd, plaats en duur kun je eenvoudig onderbrengen en structureren. Humanwave bied je de mogelijkheid om complexe roosters, parallelle roosters, schema’s op organisatieniveau en meerdere werkroosters per medewerker in te voeren. Overzichten van de planningen op afdeling, functie of locatie zijn met dank aan het HR systeem in één oogopslag zichtbaar.

verlof en verzuim

4

Personeelsdossier

contract beheer

Humanwave biedt de oplossing om een volledig digitaal HR dossier op te bouwen van medewerkers of jouw organisatie. Het HR systeem stuurt je automatische herinneringen wanneer documenten of contracten verlopen zodat je geen omkijken meer hebt naar de personeelsdossiers. Niet alleen HR afspraken met medewerkers, maar ook documenten, bedrijfsmiddelen, beoordelingsgesprekken, opleidingen, diploma’s en declaraties kun je voor het personeel invoeren.

5

Salaris en kosten

Zelf de salarisadministratie voeren is mogelijk, maar je kunt de salarisverwerking ook volledig aan ons uitbesteden. Onze salarisexperts nemen dan het volledige verwerkingsproces uit handen. Je hoeft alleen je mutaties aan te leveren en wij doen de rest. Door de salarisadministratie ook onder te brengen zorg je voor volledig inzicht in de laatste status en kosten van je mensen. Meer informatie over het volledig uitbesteden van de salarisadministratie is hier terug te vinden.

salaris en kosten

6

Taken en uren

taken en uren

Met de humanwave Uren module kunnen medewerkers, ZZP’ers en andere betrokkenen uren verantwoorden of aan taken werken waarbij de impact van verlof en verzuim naadloos geïntegreerd zijn. De medewerkers registreren hun uren met de humanwave App op hun smartphone, laptop of tablet. Met een start- en stopknop kunnen jouw medewerkers gemakkelijk de uren/taken op verschillende projecten registreren. Je hoeft de uren slechts nog te controleren en goed te keuren.

7

Medewerker App

Humanwave stelt je mensen echt centraal met de Employee Self Service. Op laptop, tablet en smartphone hebben de medewerkers via een App toegang tot het HR systeem. Hierin vindt men onder andere de planning, vakantiedagen en loonstroken terug. Ook biedt het HR systeem van humanwave de mogelijkheid om zelf uren, verlof en declaraties in te voeren. Op deze manier werken jullie als team overzichtelijk, snel en transparant samen.