“Hallo mijn naam is Renita.” 

Al enkele maanden werk ik als Salaris Professional bij Humanwave, waarbij ik van alles leer over bekende en minder bekende aspecten van salaris en HR.

Ik zie werken als Salaris Professional als een geweldige kans om meer te leren en mij dagelijks te verdiepen in de materie rondom de medewerker en de uitbetaling van het salaris. 

Het is fascinerend om te zien hoe regelingen in elkaar ingrijpen en de impact die dit geeft. Het allerleukste is wanneer ik klanten mag adviseren over hoe ze door iets handig aan te pakken of te verbeteren, kosten kunnen besparen en/of medewerkers meer tevreden en betrokken te maken.  

In mijn vrije tijd lees ik graag en speel ik bord- en videospellen. Ik geniet er ook enorm van om tijd door te brengen met mijn partner, vrienden en mijn twee katten!

Ik kijk ernaar uit om mijn kennis verder uit te breiden en mij te blijven ontwikkelen, zowel voor mijzelf als voor onze klanten en Partners. 

Ben je ondertussen benieuwd naar wie er nog meer bij Humanwave werken? Kijk dan verder op de ‘Over Ons’ pagina.

[av_button label=’Bekijk ons hele team’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://humanwave.nl/over-ons-1/’ link_target=” size=’medium’ position=’center’ label_display=” title_attr=” color_options=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color’ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’theme-color-highlight’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-pswrta’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]