Squeezepage1

Mijn naam is Joan Bassa, directeur van humanwave. Samen met twee partners zijn wij enkele jaren geleden gestart met humanwave. Inmiddels werken er honderden organisaties dagelijks naar grote tevredenheid met humanwave. Daar ben ik trots op en ik wil graag dat er nog veel meer organisaties gaan ervaren waarom humanwave zo’n fantastisch product is De […]
30 oktober 2018

Mijn naam is Joan Bassa, directeur van humanwave. Samen met twee partners zijn wij enkele jaren geleden gestart met humanwave. Inmiddels werken er honderden organisaties dagelijks naar grote tevredenheid met humanwave. Daar ben ik trots op en ik wil graag dat er nog veel meer organisaties gaan ervaren waarom humanwave zo’n fantastisch product is

De meeste bedrijven binnen het MKB hebben de boekhouding en logistiek wel voor elkaar en geautomatiseerd. Hét ondergeschoven kindje is vaak HR. En dat is zonde want met een betere organisatie en structurering van je HR valt enorm veel te winnen. Met humanwave is dit in één keer opgelost.

Gebruikers van humanwave ervaren elke dag het gemak van een goed georganiseerde HR met de software van humanwave. Humanwave is het eerste totale HR systeem voor MKB-ondernemers op de Nederlandse markt waar naast HR ook de salariszaken, personeelsplanning, taken en uren online op één plek bij elkaar komen.

Bovendien krijgen alle medewerkers de beschikking over een super handige medewerker App waarmee ze verlof aanvragen, declaraties, planning en uren en persoonlijke gegevens zelf kunnen bijhouden via deze App op hun smartphone.

Ik kan me voorstellen dat je wilt weten wat humanwave je kunt bieden. Wij hebben een whitepaper gemaakt waar alle functionaliteiten van humanwave in samenkomen. Deze whitepaper willen wij gratis aanbieden. Vul je emailadres in om de whitepaper direct gratis te downloaden.

Natuurlijk ben je ook nieuwsgierig hoe humanwave eruitziet en hoe het werkt. Dat kan met onze proefversie. Want je kunt gratis 14 dagen alles doen met humanwave wat onze klanten ook kunnen. Dus je kunt geheel vrijblijvend en gratis een volledige versie zonder beperkingen uitproberen! Haal vanaf vandaag meer uit je organisatie met humanwave.

Ik kijk ernaar uit om je snel als nieuwe humanwave klant te mogen begroeten,

Met vriendelijke groeten,

Joan Bassa

squeezedoc