Squeezepage2

Hoi! Ik ben Joan Bassa, directeur van humanwave. Een aantal jaar geleden ben ik met twee partners, Aad ‘t Hart en Eduard Hagens, gestart met humanwave, een HR systeem voor het MKB. Ondernemers gaan, mede ingegeven door de crisis, anders om met personeel: voorzichtiger en bewuster. Zouden wij de ondernemers kunnen helpen met het aanbieden […]
30 oktober 2018

Hoi! Ik ben Joan Bassa, directeur van humanwave. Een aantal jaar geleden ben ik met twee partners, Aad ‘t Hart en Eduard Hagens, gestart met humanwave, een HR systeem voor het MKB. Ondernemers gaan, mede ingegeven door de crisis, anders om met personeel: voorzichtiger en bewuster.

Zouden wij de ondernemers kunnen helpen met het aanbieden van online HR software die de medewerker centraal zet? Software die tastbaar en concreet het verschil maakt voor ondernemers. Humanwave was een feit en nu 5 jaar later werken honderden klanten met veel plezier met ons product. Daar ben ik trots op en ik wil graag dat er nog veel meer organisaties gaan ervaren waarom humanwave zo’n fantastisch product is.

Ik wil graag dat ondernemers goede werkgevers zijn. Want mensen willen graag werken voor ondernemers met een open, eerlijke en betrouwbare werkwijze. En ondernemers halen veel voldoening uit de samenwerking met het team, omdat ze maar al te goed weten dat succes samen wordt gerealiseerd.

Door een goede werkgever te zijn kun je met minder moeite het maximale uit je team halen. Maar wat maakt je een goede werkgever? Wij hebben er een whitepaper over gemaakt: ‘Goed Werkgeverschap’. Download ‘m snel.

Alvast veel leesplezier toegewenst.

Met vriendelijke groeten,

Joan Bassa

squeezedoc